Heeten verslikt zich in SC Zwolle (+Foto's)

Na de goede serie van de laatste weken speelde Heeten vandaag tegen sc Zwolle, dat op de ranglijst in de onderste regionen vertoeft. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd met vooral verdedigend veel fouten. Na 11 minuten had Zwolle al een 0-2 voorsprong op het scorebord gezet, in de zevende minuut werd na een voorzet van Zwolle bij de eerste paal slecht gedekt en 

Lees meer...

Fotoverslag SDOL 1 - Heeten 1

Bekijk hier het fotoverslag van de door SV Heeten gewonnen (5-0) wedstrijd tegen Davo 1. Heeten speelde deze wedstrijd afgelopen zondag 24 november thuis en maakte daarmee een goede sprong op de ranglijst.

Heeten de sterkste in derby tegen SDOL.

Vandaag Speelde Heeten de uitwedstrijd tegen SDOL Luttenberg , een wedstrijd die lang niet in competitieverband is gespeeld. SDOL begon sterk aan de wedstrijd en Heeten moest zich beperken tot tegenhouden, zonder dat SDOL tot grote kansen kwam. Het eeste gevaar voor Heeten doel was na 23 minuten, toen uit een snelle aanval op de paal werd geschoten. Even later had Heeten knullig balvelies op het middenveld en moest doelman Ruben Salden een hard schot laten gaan 1-0.

Lees meer...

Fotoverslag Heeten 1 - Davo 1

Bekijk hier het fotoverslag van de door SV Heeten gewonnen (5-0) wedstrijd tegen Davo 1. Heeten speelde deze wedstrijd afgelopen zondag 24 november thuis en maakte daarmee een goede sprong op de ranglijst.

Ruime overwinning voor Heeten tegen DAVO.

Na de bekeroverwinning vorige week tegen Emst nam Heeten het vandaag op tegen laagvlieger DAVO Deventer. Na een aarzelend begin was de eerste goede kans voor Arno Hendriks die een lange bal van de doelman Ruben Salden op de doelman van DAVO schoot. Hierna kwam Heeten goed los en werden enkele goede kansen om zeep geholpen. Toch kwamen de groen witten na 20 minuten op een verdiende voorsprong toen Korijn Schrijver een voorzet van Kevin Brinkhof afronde 1-0.

Lees meer...

Heeten naar volgende bekerronde na winst in Emst.

Vandaag speelde Heeten een bekerwedstrijd tegen vijfdeklasser Emst. Het elftal was op veel plaatsen gewijzigd omdat enkele spelers niet aanwezig waren en twee basisspelers op de bank begonnen.De spelers die er wel waren legden een redelijke wedstrijd op de mat, maar het werd ook een vreemde wedstrijd die Heeten met negen man eindigde. De eerste grote kans was voor 

Lees meer...

Zomaar een door de weekse zondagmorgen

Enige tijd geleden werd ik door dhr. TVZ benaderd om als onpartijdig voormalig redacteur van Voetbal International zijn team te analyseren. De al vroeg verstoorde werkrelatie tussen spelers en trainer/technisch directeur lag hieraan ten grondslag. Het was voor mij moeilijk om een voorstelling te maken van  spelers die je nog nooit live hebt zien spelen. Ik had dhr. TVZ dan ook gevraagd mij het nodige huiswerk te overhandigen.De vraag van mijn kant liet zich als volgt omschrijven.

Lees meer...

Heeten op valreep langs Ulu Spor

Vandaag speelde Heeten tegen het nog puntloze Ulu Spor uit Zwolle. Na de slechte wedstrijd van vorige week tegen Broekland zou je verwachten dat de ploeg zich tegen de zwakke Zwollenaren wat recht zouden zetten. Maar na afloop vraagt iedereen met een groen wit hart zich af, wat is er met de ploeg aan de hand. De eerste aanval van Heeten leek de aanzet van een 

Lees meer...