Teams

Heeten naar grote nederlaag gecounterd tegen Holten.

Gezien de vorm van Heeten de laatste weken leek Holten op voorhand een lastige middag te krijgen bij de groen witten.

 

Van meet af aan liet Heeten zien wat de bedoelingen waren. Al na 1 minuut kopte Jasper van Loevezijn een voorzet van Kell Lokate op de paal. Na 6 minuten balverlies bij Heeten op het middenveld dat na een bekeken aanval van Holten werd afgestraft 0-1. Heeten bleef het proberen en kreeg ook wel wat mogelijkheden, maar was voor het doel niet scherp genoeg. Na 35 minuten scoorde Holten met een niet onhoudbaar afstandsschot 0-2, waardoor Heeten voor een schier onmogelijke taak stond. Vlak voor rust leek Tim Schoorlemmer de aansluitingstreffer te scoren maar zijn schot werd vlak voor de lijn nog weggewerkt. Zo ging Heeten de rust in met een achterstand, ondanks dat het voetballend niet onder deed voor Holten.

 

Na rust kwam Quinten Rensen voor Arno Hendriks. Quinten had direct na rust een scoringskans, maar de doelman kon redden. Ook Jasper van Loevezijn en Shanon Nijhof wisten de geboden mogelijkheden niet te benutten en zo kon het gebeuren dat Holten uit een snelle counter de 0-3 kon scoren. Heeten bleef goed meevoetballen maar waar Holten vandaag erg bedreven in was had Heeten helemaal niet, het scoren. Na 70 minuten opnieuw een snelle uitval van Holten wat resulteerde in de 0-4. Hierna bracht Heeten twee nieuwe aanvallers, Daan Wigink voor Jasper Bril en Cris Groot Koerkamp voor Mick Slots. Heeten bleef het proberen tien minuten voor tijd schoot Tim Schoorlemmer op de doelman, ook had Daan Wigink pech dat de doelman nog met een teen de bal uit zijn doel hield. In de voorlaatste minuut liep Heeten opnieuw tegen een scherpe counter aan en maakte Holten de zwaar geflatteerde 0-5.

 

Ondanks de zware nederlaag hadden de toeschouwers toch een aantrekkelijke wedstrijd gezien. Komende donderdag gaat Heeten naar SDOL Luttenberg dat het verrassend goed doet met een derde plek, elf punten meer dan de groen witten.

 

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Mick Slots ( Cris Groot Koerkamp ), Kell Lokate, Jelle Reimert, Tim Schoorlemmer, Arno Jansen, ShanonNijhof, Jasper van Loevezijn, Arno Hendriks ( Quinten Rensen ), Jasper Bril ( Daan Wigink )

Heeten pakt ook tegen Hoonhorst de volle buit.

 

Heeten deed vandaag in de uitwedstrijd tegen Hoonhorst wat het moest doen om aanspraak te blijven maken op de laatste periode.

De groen witten begonnen sterk aan de wedstrijd maar liepen na 9 minuten onverwachts tegen een achterstand aan. Uit de eerste hoekschop van Hoonhorst werd de bal keurig binnen gekopt 1-0. Heeten pakte direct hierna de draad weer op en had Jasper van Bril pech dat zijn inzet net voorlangs ging. Na 19 minuten was het alsnog raak, Jasper van Loevezijn krulde de bal prachtig in de verre hoek 1-1. Heeten bleef de betere ploeg en had kansen op een voorsprong, Rick Evers schoot net naast en Shanon Nijhof kon een goede kans niet benutten, zodoende brak de rust aan met een magere 1-1.

 

Na rust had Heeten geluk dat Hoonhorst na een lange bal op de paal schoot waarna de bal kon worden uitverdedigd. Na 52 minuten kwam Quinten Rensen voor Jasper van Loevezijn. Quinten kon direkt hierna belangrijk zijn voor de ploeg, hij speelde zich handig vrij en werd zijn voorzet door Shanon Nijhof binnen gewerkt 1-2. Shanon had even later de wedstrijd al kunnen beslissen maar schoot vrij voor doel op de keeper. Het spel van Heeten werd hierna slordiger en kon Hoonhorst zich wat vaker voorin melden zonder dat Heeten in grote problemen kwam. Heeten wisselde de geblesseerd geraakte Rick Evers voor Cris Groot Koerkamp en even later kwam Wouter Salden voor Jasper Bril. Nadat Bjorn Lokate in de slotfase nog enkele malen betrouwbaar zijn doel schoon hield, deelde Heeten vlak voor tijd de genadeklap uit, Quinten bediende na een snelle aanval Arno Hendriks die de 1-3 aantekende.

 

Zo kon Heeten weer drie dikverdiende punten aan het totaal toevoegen en op plaats 5 blijft staan vlak op de hielen van Haarle dat voorlopig vierde is. Volgende week speelt Heeten thuis tegen titel kandidaat Holten dat vandaag met 0 -5 van Enter om de oren kreeg.

 

Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Rick Kemper, Kell Lokate, Jelle Reimert, Rick Evers ( Cris Groot Koerkamp ), Tim Schoorlemmer, Shanon Nijhof, Jasper van Loevezijn ( Quinten Rensen ), Arno Hendriks, Jasper Bril ( Wouter Salden ).

 

 

 

Heeten knokt zich na rust naast Haarle.

 


Heeten speelde paasavond de uitwedstrijd tegen Haarle dat net als de groen witten bovenin de middenmoot vertoeft. Haarle deelde van meet af aan de lakens uit en nam na 9 minuten al een voorsprong, toen uit een hoekschop bij de eerste paal werd binnen gekopt 1-0. Haarle bleef de betere ploeg en was veel feller dan de gasten. Na 28 minuten kwam Heeten goed weg toen uit een voorzet van links de bal hard werd ingeschoten maar doelman Bjorn Lokate prima redde. Even later het eerste schot op goal van Shanon Nijhof maar zijn inzet ging hopeloos over. Vlak voor rust had Haarle een uitgelezen kans om de voorsprong uit te breiden, maar een hard schot ging net voorlangs. Hiermee ging Heeten enigszins gelukkig de rust in.

 

Het zal in de kleedkamer van de groen witten wel geknetterd hebben, want de ploeg begon als herboren aan het tweede bedrijf. Met Jasper Bril voor Arno Hendriks werd er fanatiek de aanval gezocht en nadat de opgerukte Kell Lokate hard voorlangs schoot, was het Tim Schoorlemmer die net iets te ver naar rechts na een combinatie met Rick Evers hard overschoot. Heeten wisselde hierna opnieuw aanvallend, Shanon Nijhof voor Chiel van Dartel. Na 78 minuten schoot Tim Schoorlemmer uit een voorzet van Arthon Jansen opnieuw langs de verkeerde kant van de paal. Heeten wisselde opnieuw een verdediger in voor nog meer aanvallend spel, Jasper van Loevezijn kwam voor Rick Kemper. Deze tactiek had na 85 minuten eindelijk succes, Chiel van Dartel schoot een bal van links hard achter de doelman 1-1. Haarle dat de tweede helft nog nauwelijks voor het doel van Heeten was geweest schoot na een diepe bal nog voorlangs. De laatste 5 minuten leek Heeten alsnog het moegestreden Haarle op de knieën te krijgen, maar door te gehaast te werk te gaan werden nog een paar goede mogelijkheden onbenut gelaten.

 

Na deze wedstrijd die een kopie was van de wedstrijd in Heeten, toen Haarle de eerste helft ook domineerde en de tweede helft op een nederlaag werd getrakteerd, maar waar de groen witten nu verzuimden om het karwei af te maken. Volgende week speelt Heeten de thuiswedstrijd tegen middenmoter Broekland.

 

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper (Jasper van Loevezijn ), Mick Slots, Jelle Reimert, Kell Lokate, Rick Evers ,Tim Schoorlemmer, Shanon Nijhof ( Chiel van Dartel ), Brian Meijerink, Arthon Jansen, Arno Hendriks ( Jasper Bril ),

Websponsor