Teams

Juventa - SV Heeten

Het is zondagochtend 6.15 uur. Voor de 3e keer onderbreek ik mijn slaap om mijn blaas te legen. Het besef dat de jaren beginnen te tellen irriteert en doet mij besluiten mijn gedachten om wederom te gaan slapen te negeren.

Lees meer...

Heeten moet genoegen nemen tegen Ulu Spor

Vandaag speelden de groen-witten thuis tegen het Zwolse Ulu Spor. In de de openingsfase liep Heeten liep Heeten door verdedigende fouten al tegen een op het oog hopeloze achtersand aan. Na 4 minuten ging Rick Kemper bij de opbouw van achteruit in de fout en werd onmiddelijk afgestraft 0-1.Na 16 minuten reageerde opnieuw Rick na een diepe bal verkeerd en benutte Ulu Spor dit buitenkansje opnieuw 0-2.

Lees meer...

Veteranen beginnen seizoen goed

6 September oefenwedstrijd tegen Nieuw Heeten:

Op 6 september zijn wij begonnen met een oefenwedstrijd tegen Nieuw Heeten. Voor iedereen is dit na zo'n lange tijd een beetje onwennig, de leider vergeet zelf de trouwe supporters hiervan op de hoogte te stellen. Nogmaals sorry Bennie! Zal niet weer gebeuren. We zullen geen oefenwedstrijden meer gaan spelen.

Lees meer...

slechte seizoensopening voor Heeten

Na de matige oefencampagne en bekerrondes, lag het niet in de verwachting dat de groen-witten de nieuwe competitie flitsend van start zouden gaan. De ploeg speelde vandaag bij sportlust Vroomshoop, een tegenstander die voor Heeten vrij onbekend was. De gehele wedstrijd speelde Heeten onsamenhangend. Achterin stond het wel aardig, maar vanuit het middenveld kwamen weinig bruikbare ballen voor de spitsen die vandaag geen potten konden breken met de paar mogelijkheden die er kwamen.

Lees meer...

Heeten 1 Overzicht seizoen 2019 - 2020

Voorbereiding
Op maandag 15 augustus begon Heeten 1 onder leiding van Alex Booij aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Door vakanties waren verschillende spelers niet aanwezig. 2 spelers van vorig seizoen ziin er niet meer bij: Dennis Aarnink (woont en voetbalt in Utrecht) en Niek Brinkhof (stage in Berlijn tot het eind van het jaar). Ook gaat Bas Aarnink het weer proberen en Shannon Nijhof gaat (na een uitstapje naar Heino) weer in Heeten voetballen. Ook heeft Heeten enkele spelers uit de jeugd aan de selectie kunnen toevoegen.

Lees meer...

Heeten blameert zich tegen sc Enter.

De thuiswedstrijd tegen sv Enter eindigde vandaag in een ondubbelzinnige nederlaag. De groen-witten begonnen de wedstrijd onbegrijpelijk met een totaal andere samenstelling in verhouding met de overwinning van vorige week tegen Haarle.

Lees meer...

Het blijft maar stormen in Heeten

Het is donderdagavond 13 februari en al lurkend aan mijn sigaartje kijk ik mijn wedstrijdverslagen van het laatste half jaar nog is na. Ineens zie ik de wedstrijd De zweef-SV Heeten voorbij komen. Een wedstrijd die ik volgde op aanvraag van de heer Tom van Zijl. Interne wrijving over het functioneren van de heer TVZ noopte hem om actie te ondernemen.

Lees meer...

Heeten verspeelt ruime voorsprong

 

In de uitwedstrijd tegen koploper ABS leek het er op dat de groen witten voor een daverende verrassing gingen zorgen. De wedstrijd was nog geen minuut onderweg toen Niek Brinkhof op links goed doorging en Rick Evers zijn voorzet prima binnenschoot 0-1. Het was opmerkelijk dat Heeten vrij baan kreeg in de verdediging van ABS, want in de vijfde minuut kopte Quinten Rensen een voorzet van Kevin Brinkhof binnen 0-2.

Lees meer...

Veteranen zijn goed bezig!

Aangezien het al een tijd geleden is dat jullie een voetbalverslag hebben gehad zal ik beginnen met de afgelopen wedstrijden samen te vatten.

Nieuw Heeten thuis:
Wij wisselen slap spel af met fraaie aanvallen. Scoren we eindelijk, dan letten we daarna collectief niet op en krijgt Nieuw Heeten kansen. Maar uiteindelijk winnen we “gewoon” met 4-1, dus de trainer is tevreden.

Lees meer...

Websponsor