Hoogtestage veteranen 2018 dag 3

Vandaag is het al weer de laatste dag van de hoogtestage. Na een iets te gezellige avond zit iedereen toch weer om 8 uur aan het ontbijt. 

Tijdens het ontbijt worden wij er nog even op gewezen dat de gewone schoenen mee moeten, omdat de ski schoenen weer ingeleverd moeten worden. Erik zegt behulpzaam “Ik heb wel een rugzakje” waarop Frank reageert dat wij dat wel weten! De toon voor de dag is weer gezet. 

Er is besloten dat we tot de koffie als groep gaan skiën en daarna worden er 2 groepen gevormd. Aangezien de routeplanner geen zin heeft aan gemekker om koffie, wordt de stop al snel gehouden. 

Het is vandaag in het dal een beetje mistig, maar hoger op de berg is het schitterend weer. Als we een afdaling aan de schaduwkant van de berg nemen is het zicht en de piste helaas niet zo goed. Gevolg is dat Tom, Harold en Frank samen vallen op hetzelfde slechte stuk piste. Hiermee vormen ze gelijk een duidelijke markering voor de rest van de groep!

Hans laat daarna nog zien dat je ook met goed zicht onderuit kunt gaan met een spectaculaire val. Gelukkig zonder gevolgen. 
Na enkele uurtjes heerlijk skiën zien we elkaar weer in de apres ski bar. 

Richard laat nog even zien dat hij een letterlijke held op sloffen is, want hij had zijn schoenen voor het gemak maar in het hotel gelaten!
Nog snel een pizza eten en dan naar het hotel om de bus terug naar Nederland te halen. 

 

 

 

FaceBook  Twitter

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen

Harry Wichink

Ton Wigink

Ad van der Wielen

Hans Petri

Dick Ruiter

Jos Broekman

Paul Reimert

Richard Bessembinder

Stefan Klein Koerkamp

Erwin Hoogeslag

Louis Schoorlemmer

Wijnand Wagemans

Rudi Reimert

Niek Nikamp

Bas Kogelman

Ronald Wichink

Marco Tibben

Patrick Dijkslag
Rinus Hoogeslag
Michel Neppelenbroek

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink