Hoogtestage veteranen 2018 dag 2

Na een voor sommigen onrustige nacht zit iedereen ‘s morgens weer fruitig maar wat minder fris aan het ontbijt.

Na het eten willen we om 8.30 uur de bus nemen, maar helaas was er 1 sleutel van de locker van de skies zoek. Jos en Harold leken wel een pas getrouwd stel. Zo werd er gekibbeld over wie nu de sleutel had!

Na enig zoekwerk was de sleutel gevonden en kwam het liefdespaar alsnog naar buiten. Toen gauw de bus gepakt naar Saalbach. 
Vanuit Saalbach was er door 2 personen een schitterend mooie route uit gezet. Loek gaf voor vertrek nog de tip om bij de Goaßstall (geitenstal) een tussenstop te maken. Dit schijnt een heel bekende tent te zijn. 

Hoewel wij deze keet niet gevonden hebben leek het wel of ik met een stel geiten op weg was. Want we hadden de eerste afdaling nog niet gehad of Richard begon al te mekkeren om koffie! Nadat we dit gemekker een paar uur aangehoord hadden hebben we uiteindelijk toch maar een koffiepauze ingelast. 

Tijdens de pauze was er contact met Loek om te regelen dat hij met de middag kon aansluiten om weer mee te skiën. Uiteraard was dit geen enkel probleem want de perfecte organisatie van de ski safari had hier uiteraard rekening mee gehouden! Dus op naar de Weiseralm voor de middagpauze. De rest van de middag verliep prima. Een enkele kleine valpartij, soms gewoon omdat je door je reisgenoten onderuit wed geskied, maar geen letsel is dus geen probleem. 

Om 15.30 uur houd een gedeelte het voor gezien. 7 man skiën nog een uurtje door maar dan zien we elkaar weer voor de apres ski. 
Meestal wil niemand dan bier halen, maar als de barkeeper bij elk rondje een gratis jägermeister met je drinkt (1 voor jou en 1 voor mij) dan wil plotseling iedereen bier halen! Kortom het was gezellig. Na het avondeten werd de schrijver dezes nog even voor niks naar boven gestuurd om een portemonnee te zoeken die hij niet meer had! Er was ook nog even een onverklaarbaar electriciteits probleem. Gewoon een gevalletje kloeten in de stroom. Niks ernstigs.

En tot slot was het tijd om de bar in te duiken. De details daarvan blijven in Hinterglemm!

 

 

 

 

 

 
FaceBook  Twitter

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen

Harry Wichink

Ton Wigink

Ad van der Wielen

Hans Petri

Dick Ruiter

Jos Broekman

Paul Reimert

Richard Bessembinder

Stefan Klein Koerkamp

Erwin Hoogeslag

Louis Schoorlemmer

Wijnand Wagemans

Rudi Reimert

Niek Nikamp

Bas Kogelman

Ronald Wichink

Marco Tibben

Patrick Dijkslag
Rinus Hoogeslag
Michel Neppelenbroek

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink