Hoogtestage veteranen 2018 dag 1

Op donderdag avond zijn de veteranen om 19.00 uur uit zwolle vertrokken voor de jaarlijkse hoogtestage. Ondanks dat de trainer al jaren lang aangeeft dat deze hoogtestages totaal geen positief effect op de voetbal prestaties hebben, blijven de veteranen gaan.

Dit jaar gaat de reis naar Saalbach Hinterglemm.
Het is dit jaar een bijzonder jaar. Want het is de 20e keer!
De organisatie liet dit niet ongemerkt voorbij gaan. In de bus nam Erik namens de organisatie even het woord en deed een kleine voordracht. Erik kent de voordrachten van Herman Finkers uit zijn hoofd, en zijn voordracht kwam uit op hetzelfde (bedenkelijke) niveau. De moraal van het verhaal: “Warme nek, an drank gin gebrek en ‘s môans een druege bek. Dikke pret met een overlevingspakket.”

Aan het eind van de voordracht kregen wij allen een overlevingspakket uitgereikt. En het bleef nog lang onrustig in de bus.

Na een voorspoedige reis geleid door de chauffeurs Ge en Bo van Tours waren wij om 8.30 uur bij het hotel. Vrijdagmorgen stonden wij uiteindelijk om 10.30 uur op de piste.

Met een groep van 15 man is het natuurlijk een aardige opgave om de schapen bij elkaar te houden. Een groot deel van de dag ging dit prima, maar toen we op de terugweg waren bleken er toch enkele schapen uit de kudde te zijn gebroken. Dus uiteindelijk na diverse telefoontjes en appjes werd er afgesproken dat we elkaar bij de begin lift weer zouden treffen.

Helaas voor degene die de knollen op had, had de uitgebroken groep schapen de route niet helemaal goed uitgestippeld dus moesten er nog weer extra kilometers gemaakt worden!

Ondertussen waren er in de hoofdgroep diverse valpartijen, maar gelukkig waren dit meer lachwekkende valpartijen dan dat men schade op liep (toch Richard?).

Verder was het eigenlijk een redelijk rustige start, maar deze zou wel een gevolgd kunnen worden door een onrustige avond!

 

 

 

FaceBook  Twitter

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen

Harry Wichink

Ton Wigink

Ad van der Wielen

Hans Petri

Dick Ruiter

Jos Broekman

Paul Reimert

Richard Bessembinder

Stefan Klein Koerkamp

Harold Reimert

Erwin Hoogeslag

Louis Schoorlemmer

Wijnand Wagemans

Rudi Reimert

Niek Nikamp

Bas Kogelman

Ronald Wichink

Marco Tibben

Erik Slinkman

Remco Hutten

John Schoorlemmer

Patrick Dijkslag
Rinus Hoogeslag
Michel Neppelenbroek

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink