Hoge ballen bij De Zweef!

Werd er vorig week nog de loftrompet geblazen vanwege de hoge trainingsopkomst, kon hij jl. donderdag de prullenbak in! 

Een beetje regen en de opkomst was meer dan gehalveerd. Ook mede door een aantal pijntjes, zijwieltjes die vervangen moesten worden van de elektrische Mountainbike en een aantal die nog teleurgesteld rond liepen omdat ze naast Linda’s miljoenen hadden gegrepen. De hele dag hopen maar geen “Hoofdprijs”! 

Maar goed, er werd door het zevental wel getraind om een goede basis te leggen voor de wedstrijd uit tegen De Zweef 45+1. We hadden na alle afmeldingen precies onze gewenste negen man over. We begonnen goed georganiseerd aan de wedstrijd en hadden gelijk De Zweef onder druk. Doordat wij net iets te graag wilden, gooiden we te vaak en te snel de bal hoog voor de goal van De Zweef en bleven zij redelijk eenvoudig op de been. Verder dan een bal op de paal kwamen we de eerste helft niet. Tijdens de rust afgesproken geen hoge ballen meer en de bal snel rond te laten gaan. Het werd goed opgepakt. De balcirculatie was de twee helft vele malen hoger en de bal bleef een stuk lager aan de grond. Met goede combinaties en individuele acties kwam de Zweef nog nauwelijks van hun helft af. Na tien minuten combinatie voetbal bracht Ad ons met een individuele actie op de verdiende voorsprong. En daar bleef het niet bij voor Ad! Na het goede doorjagen op de bal, kon hij de bal stelen van zijn tegenstander en werkte de bal vakkundig af, 2-0. En daar bleef niet bij voor Ad! Er kwam ook nog een assist op zijn naam. Een pass vanuit het middenveld kaatste hij in de voeten van Rudie. Deze bal ging ook in het netje van de Zweef, 3-0. Rudie staat daarmee ook bovenaan de topscorelijst!   Een verdiende overwinning. Volgende week uit naar Holten. 

Nu had Ad geen pijntjes, zijwieltjes en geen miljoenen van Linda! maar pakt wel de “Hoofdprijs” “MAN OF THE MATCH”   De loftrompet kan weer uit!!

FaceBook  Twitter

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen

Harry Wichink

Ton Wigink

Ad van der Wielen

Hans Petri

Dick Ruiter

Jos Broekman

Paul Reimert

Richard Bessembinder

Stefan Klein Koerkamp

Erwin Hoogeslag

Louis Schoorlemmer

Wijnand Wagemans

Rudi Reimert

Niek Nikamp

Bas Kogelman

Ronald Wichink

Marco Tibben

Patrick Dijkslag
Rinus Hoogeslag
Michel Neppelenbroek

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink