Hoogtestage veteranen 2020 - Dag 2

Vrijdagavond gaan wij in de metropool Champoissin op zoek naar een sterrenrestaurant. Deze blijkt niet te vinden dus gaan wij bij het eerste het beste restaurant naar binnen. Nadat wij zijn gaan zitten blijkt het restaurant niet ingericht op plotseling 12 personen.

Gelukkig is de Plus Champoussin gelijk naast gelegen. En dus kunnen er snel enkele Dr. Oetker-pizza's worden gehaald.  Het is inmiddels complete chaos in het restaurant want we willen ook allemaal bier! De eerste keer lukt dit nog net met uit alle gaten en hoeken verzamelde glazen, maar het 2e rondje kon niet eerder uitgeserveerd worden dan dat alle glazen weer ingeleverd waren.

Toen er ook nog 9 pizza's tegelijk besteld werden werd het een kwestie van achter elkaar aan eten, want er konden maar 2 pizza's gelijktijdig worden bereid! Al met al hebben we dubbel gelegen van het lachen en nadat wij vertrokken waren ging de tent op slot, want de volledige jaaromzet was in 1 avond bereikt!

Dag 2:

Vandaag staan we al op de latten voordat de liften beginnen te draaien, maar om 8.30 uur konden we omhoog.

We gaan enorm vooruit! Het duurt nu zelfs al tot 12 uur voordat er weer 3 man de foute afslag neemt! Goed voorbeeld doet dan wel volgen, want 3 min later zijn we weer iemand kwijt!

Het merendeel van de dag gebeurd er verder niet veel spectaculairs. Het middageten is precies wat we ervan verwachten. Een omelet is ook hier een omelet, we raken (bijna) niemand meer kwijt en ook valpartijen blijven uit.  Het blijkt wel weer dat goed zicht door het mooie weer voor iedereen het skiën makkelijker maakt.

De laatste 2 uurtjes van de dag wordt de groep nog even opgesplitst. 4 man gaat nog even een stukje op tempo door. Jammer dat we dan gelijk al weer niet opletten en dus 1 iemand kwijt zijn. We worden er wel handig in, want binnen 1 afdaling zijn we al weer kompleet!

We halen het maximale rendement uit de dag door strak de laatste lift van de dag te nemen en van daaruit rechtstreeks naar het huisje te skiën. Een mooie dag wordt weer afgesloten met een biertje, een borrel en een gehaktballetje.
 FaceBook  Twitter

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen

Harry Wichink

Ton Wigink

Ad van der Wielen

Hans Petri

Dick Ruiter

Jos Broekman

Paul Reimert

Richard Bessembinder

Stefan Klein Koerkamp

Erwin Hoogeslag

Louis Schoorlemmer

Wijnand Wagemans

Rudi Reimert

Niek Nikamp

Bas Kogelman

Ronald Wichink

Marco Tibben

Patrick Dijkslag
Rinus Hoogeslag
Michel Neppelenbroek

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink