Hoogtestage veteranen 2020 - Dag 1

Aangezien er steeds minder georganiseerde reizen zijn die een lang weekend aanbieden en wij wel een keer naar een ander gebied willen gaan wij dit jaar met eigen vervoer. 

Dit jaar gaat de reis naar Zwitserland. Champoussin om precies te zijn. Ook wordt het geen nachtreis, maar gewoon donderdags overdag rijden. Heb je het geluk dat je niet bij Hennie Koenjer in de auto zit dan heb je ook nog een rustige reis. Even een kwis vraag voor de thuisblijvers: wanneer vertelt Hennie een onzin verhaal?


Als zijn lippen bewegen!
Kortom ook de reis was al gezellig!

Om 17.00 uur al over gekomen en 's avonds lekker uit eten en een biertje drinken. Nadeel van Zwitserland is dat de keuken ook Zwitsers is en dan blijkt een Beef tartare geen lekkere biefstuk te zijn, maar een rauw stuk vlees! ????

De 1e skidag begint goed. Mooi weer  en weinig mensen op de pistes. Zoals het goed georganiseerde veteranen betaamd gaat het na 10 minuten al mis. Er was nog zo gezegd "blijf even achter mij zodat we bij de juiste (achterste) lift uitkomen" maar uiteraard weten enkele mensen het beter en staan er dus 3 man bij de foute lift en ligt de groep uit elkaar! Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen.

De rest van de dag verloopt zonder noemenswaardige problemen. Uiteraard zijn er enkele kleinere en grotere valpartijen. Als hechte groep helpen wij elkaar op zo'n moment nog verder in de problemen en wordt de duikelaar vakkundig uitgelachen.

Onderweg wordt er nog even geprobeerd om te pinnen. Bewust proberen we dit in Frankrijk te doen (ligt op de ski route) maar ja dan is de logica van de automaat ook Frans! Resultaat is dat de kaaskoppen er geen euro uit krijgen. Uiteraard ligt dit niet aan ons, maar aan die domme Fransen!

Als de laatste skiërs om iets voor 17.00 uur ook de piste verlaten begint het zowaar te sneeuwen. Hopelijk gaat dit de hele nacht zo door zodat we morgen van verse sneeuw kunnen genieten.

Nu eerst een biertje  en een borrel, dan even douchen en de Frans keuken weer verkennen.
Eens kijken wat er vanavond weer voor verassingen op tafel komen!
 

 

FaceBook  Twitter

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen

Harry Wichink

Ton Wigink

Ad van der Wielen

Hans Petri

Dick Ruiter

Jos Broekman

Paul Reimert

Richard Bessembinder

Stefan Klein Koerkamp

Erwin Hoogeslag

Louis Schoorlemmer

Wijnand Wagemans

Rudi Reimert

Niek Nikamp

Bas Kogelman

Ronald Wichink

Marco Tibben

Patrick Dijkslag
Rinus Hoogeslag
Michel Neppelenbroek

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink