Juventa - SV Heeten

Het is zondagochtend 6.15 uur. Voor de 3e keer onderbreek ik mijn slaap om mijn blaas te legen. Het besef dat de jaren beginnen te tellen irriteert en doet mij besluiten mijn gedachten om wederom te gaan slapen te negeren.

Lees meer...

Veteranen beginnen seizoen goed

6 September oefenwedstrijd tegen Nieuw Heeten:

Op 6 september zijn wij begonnen met een oefenwedstrijd tegen Nieuw Heeten. Voor iedereen is dit na zo'n lange tijd een beetje onwennig, de leider vergeet zelf de trouwe supporters hiervan op de hoogte te stellen. Nogmaals sorry Bennie! Zal niet weer gebeuren. We zullen geen oefenwedstrijden meer gaan spelen.

Lees meer...

Het blijft maar stormen in Heeten

Het is donderdagavond 13 februari en al lurkend aan mijn sigaartje kijk ik mijn wedstrijdverslagen van het laatste half jaar nog is na. Ineens zie ik de wedstrijd De zweef-SV Heeten voorbij komen. Een wedstrijd die ik volgde op aanvraag van de heer Tom van Zijl. Interne wrijving over het functioneren van de heer TVZ noopte hem om actie te ondernemen.

Lees meer...

Veteranen zijn goed bezig!

Aangezien het al een tijd geleden is dat jullie een voetbalverslag hebben gehad zal ik beginnen met de afgelopen wedstrijden samen te vatten.

Nieuw Heeten thuis:
Wij wisselen slap spel af met fraaie aanvallen. Scoren we eindelijk, dan letten we daarna collectief niet op en krijgt Nieuw Heeten kansen. Maar uiteindelijk winnen we “gewoon” met 4-1, dus de trainer is tevreden.

Lees meer...

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen
Harry Wichink
Ad vd Wielen
Hans Petri
Dick Ruiter
Jos Broekman
Stefan Klein Koerkamp
Wijnand Wagenmans
Rudi Reimert
Mark Witteveen

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink