Veteranen: Op verzoek van Jos

Met een beetje vertraging op de lijn hierbij dan toch nog het verslag van 20 november. Mede doordat Jos hierop heeft aangedrongen! Wil je weten waarom? Blijf lezen, want je zult het hele verslag moeten doorworstelen alvorens je het antwoord weet!

Lees meer...

Veteranen het Vlaggenschip van sv Heeten!

We gaan even terug in de tijd, april/mei 2018. Een donderdagavond na de training, potje bier en nog 1. Dick en Hans zijn gezellig met elkaar aan het keuvelen, wetende dat de jaarlijkse Veteranen eindparty dr aan komt. Wordt er gekeuveld om eens wat anders te doen.

Lees meer...

Als de nood het hoogst is…

Het is stilletjes in de auto op weg naar Juventa in Wierden; vandaag maar zeven man fit en/of beschikbaar dus dat wordt nog een slijtageslag. Geen wissels, de tactiek is dan ook defensief en we zullen terughoudend beginnen.

Lees meer...

Attractatievoetbal zegeviert opnieuw

Zondag 17 maart, een druilige zondagmorgen op de Heetense voetbalvelden. Toch merk je langs het hoofdveld een siddering door de menigte gaan. Inderdaad, de Heetense good oldys staan vandaag aan de aftrap om hun surplus aan techniek te tonen aan het breed opgekomen publiek.

Lees meer...

Seizoen van de veteranen geslaagd

Zondag 17 februari.

Ondanks dat wij tegen Nieuw Heeten moeten hebben wij toch slechts 8 personen op de been gekregen om te voetballen. Geen probleem als je 7 tegen 7 gaat voetballen, maar voor ons jonge team spelers is het toch wel verstandig om 2 wissels mee te nemen.

Lees meer...

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen

Harry Wichink

Ton Wigink

Ad van der Wielen

Hans Petri

Dick Ruiter

Jos Broekman

Paul Reimert

Richard Bessembinder

Stefan Klein Koerkamp

Erwin Hoogeslag

Louis Schoorlemmer

Wijnand Wagemans

Rudi Reimert

Niek Nikamp

Bas Kogelman

Ronald Wichink

Marco Tibben

Patrick Dijkslag
Rinus Hoogeslag
Michel Neppelenbroek

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink