Hoogtestage veteranen 2020 - Dag 3

Elke avond levert het eten wel weer iets bijzonders op. Voor de zaterdagavond dachten we dat de wandeling er naartoe het bijzondere zou zijn, we moesten namelijk eerst het hele dorp door en daarna het laatste stuk over de piste lopen om bij het restaurant te komen. Maar dat blijkt nog niet alles! De serveerster kan niet echt goed engels en moet uitleggen dat de steak van paardenvlees is. Hoe leg je dat uit aan 12 Hollanders die net doen of ze er niks van begrijpen?

Lees meer...

Hoogtestage veteranen 2020 - Dag 2

Vrijdagavond gaan wij in de metropool Champoissin op zoek naar een sterrenrestaurant. Deze blijkt niet te vinden dus gaan wij bij het eerste het beste restaurant naar binnen. Nadat wij zijn gaan zitten blijkt het restaurant niet ingericht op plotseling 12 personen.

Lees meer...

Hoogtestage veteranen 2020 - Dag 1

Aangezien er steeds minder georganiseerde reizen zijn die een lang weekend aanbieden en wij wel een keer naar een ander gebied willen gaan wij dit jaar met eigen vervoer. 

Dit jaar gaat de reis naar Zwitserland. Champoussin om precies te zijn. Ook wordt het geen nachtreis, maar gewoon donderdags overdag rijden. Heb je het geluk dat je niet bij Hennie Koenjer in de auto zit dan heb je ook nog een rustige reis. Even een kwis vraag voor de thuisblijvers: wanneer vertelt Hennie een onzin verhaal?

Lees meer...

Zomaar een door de weekse zondagmorgen

Enige tijd geleden werd ik door dhr. TVZ benaderd om als onpartijdig voormalig redacteur van Voetbal International zijn team te analyseren. De al vroeg verstoorde werkrelatie tussen spelers en trainer/technisch directeur lag hieraan ten grondslag. Het was voor mij moeilijk om een voorstelling te maken van  spelers die je nog nooit live hebt zien spelen. Ik had dhr. TVZ dan ook gevraagd mij het nodige huiswerk te overhandigen.De vraag van mijn kant liet zich als volgt omschrijven.

Lees meer...

Veteranen: Op verzoek van Jos

Met een beetje vertraging op de lijn hierbij dan toch nog het verslag van 20 november. Mede doordat Jos hierop heeft aangedrongen! Wil je weten waarom? Blijf lezen, want je zult het hele verslag moeten doorworstelen alvorens je het antwoord weet!

Lees meer...

Sponsor

Spelers

Gerard Rensen

Harry Wichink

Ton Wigink

Ad van der Wielen

Hans Petri

Dick Ruiter

Jos Broekman

Paul Reimert

Richard Bessembinder

Stefan Klein Koerkamp

Erwin Hoogeslag

Louis Schoorlemmer

Wijnand Wagemans

Rudi Reimert

Niek Nikamp

Bas Kogelman

Ronald Wichink

Marco Tibben

Patrick Dijkslag
Rinus Hoogeslag
Michel Neppelenbroek

Technische Staf

Tom van Zijl

Johnny Aarnink