Heeten 2 pakt de draad weer op

Heeten 2 van slag, geen wedstrijdverslag. Dit lijkt een beetje het motto van de afgelopen weken. Na de nederlaag tegen Helios, waardoor de 1ste periode aan onze neus voorbij ging, was het zowel op het veld als buiten het veld rustig. Na Helios werd er thuis verloren van Dalfsen 2 met 0-1. Daar had iets meer in gezeten, maar we moeten ook zo eerlijk zijn dat Dalfsen een goed team heeft.

Vorige week stond Lettele op het programma. Op voorhand is dit gegarandeerd 3 punten echter na 2 verloren wedstrijden en geen hoogstaand voetbal is zelfs Lettele een flinke horde. De wedstrijd verliep ook vrij stroef en tot 15 min voor tijd stond het 2-2. Hierna liep Heeten uit naar een 2-5 overwinning.

Afgelopen zondag was het de beurt aan Diepenveen. Diepenveen is een laagvlieger, maar staat momenteel wel boven aan in de 2de periode. Dachten we dat vorige week bij het 1ste elftal de snelste gele kaart was gevallen (5,31 sec na fluitsignaal), nu was het sem van Dartel die na 5,28 sec word neergehaald en deze overtreding werd bestraft met een gele kaart. Ook dit record is dus weer in onze handen. Uit deze vrije trap van Wouter scoorde Chiel al de 1-0. Er was opluchting binnen het team. Eigenlijk hadden we de wedstrijd op dat moment al gewonnen want ons centrale duo heeft samen nog geen doelpunt tegen gekregen. Heeten komt na 25 minuten op een 2-0 voorsprong. Een schitterende aanval over rechts. Sem werd diep gestuurd en gaf een voorzet op maat, zodat Chiel er alleen nog maar tegen aan hoefde te lopen. Verder deelde Diepenveen een paar spelde prikjes uit, maar dat deed ons geen pijn.

In de rust werd besproken om direct in de 2de helft te scoren om zo de wedstrijd compleet op slot te gooien. Dit was niet nodig volgens de Soussafaria aangezien hij samen met Hulk als centrale duo nog nooit geen tegendoelpunt had geïncasseerd. Het team vertrouwde niet helemaal op deze woorden en besloot na 10 min toch maar te scoren. Eerst was het Twanus die voorlangs schoot, maar daarna schoot Sem hard binnen.

Hierna werden er nog een paar kleine kansjes gemist (Sem, Korijn) maar de buit was binnen. In onze competitie hebben blijkbaar alle elftallen moeite met winnen, want na de 2 overwinningen op rij staan we weer bovenaan.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen Rohda Raalte 4 om 11.30 uur

Opstelling Heeten: Mart Grandel, Luuk Maaskant (75 Tom Beugelsdijk), Hulk Kemper, Marco Soussafaria, Roy Beerens, Robinho Dijkman (45 Kilojoule Wigink), Korijn Schrijver, Wouter was op tijd Reimert (45 Twanus van Dartel), Sem van Dartel ( 60 Hugo Hoogeboom), Chiel van Dartel, Quintin Owusu Abeyie

Korijn Schrijver
Wouter Reimert