Heeten 2 - Rohda Raalte. We vreten ze op!!!!

Noem 3 ingrediënten voor een lekkere pot voetbal! Een nat veld, de zon die schijnt en Rohda Raalte als tegenstander. En laat dit nu gisteren allemaal aanwezig zijn. Dit moest dus garant staan voor een heerlijke pot voetbal voor de supporters.

De rivaliteit tussen beide clubs is nog altijd aanwezig en dit zorgt ervoor dat de koppies op scherp staan deze ochtend. Met 2 aanwinsten van het eerste en een ietwat ongewone opstelling werd er aan de wedstrijd begonnen. Dat er een gedachte zat achter de opstelling bleek al snel. Gelegenheid spit Yorik zette een solo in vanaf rechts en knalde de bal onberispelijk in de korte hoek. Vlak hierna kwam Twanus aan de linkerkant aan de bal. Bijna vanaf de achterlijn schoot hij de bal via de tweede paal binnen. Na een kwartier al op een 2-0 voorsprong, hoe lekker kun je het hebben tegen Rohda. Hierna toonde Rohda zijn verkracht. Binnen 5 minuten zetten zij de stand op 2-2. Dit vroeg om een ingreep van de Trainert. Tom en Kilojoule maakten plek voor Sem en Zlatan. Zelden zal een wissel zo goed hebben uitgepakt. Koud in het veld liep Sem de bal binnen na een harde voorzet van Robinho. In een interview na de wedstrijd gaf Sem aan altijd kop sterk te zijn, vooral bij een harde voorzet die hij niet kan ontwijken en er dan per ongeluk tegen aanloopt. De 3-2 was ook de ruststand.

In de rust heeft Wim word-er-nog-gefietst Tepperik die scheidsrechter verwend met een lekkere gevulde koek en een flesje AA-drink. Blijkbaar was dit niet voldoende, want de 2de helft was nog niet begonnen of de scheidsrechter keurde een doelpunt af van Heeten. Een afstandsschot van Twanus belandde op de baal en Sem was er als de kippen bij om de bal binnen te schieten. De scheids had de goal al goedgekeurd echter de grensrechter van Rohda vlagde voor buitenspel. Dit kon nooit, maar de scheidsrechter geloofde de beste man en gaf Rohda een vrije trap. Hierna kwamen er kleine kansen over en weer, maar Heeten had zeker veldoverwicht. Na 70 minuten had kapitein Soussafaria er genoeg. Met een puntertje schoot hij de bal via de paal binnen. Beide partijen gingen nog even latje trappen om de nodige biertjes de verdienen voor na de wedstrijd. Vlak voor tijd maakte Zlatan de 5-2 en was het gedaan met de veerkracht van Rohda. Een goede overwinning en een 2de plek op de ranglijst.

Komende zondag tegen Dedemsvaart. Vanuit de Trainert is dit een wedstrijd die er toe doet, we zijn dus weer super gemotiveerd om weer 3 punten te pakken.

Opstelling Heeten: Mart Grandel, Kevin Hofland, Hulk Kemper, Tom Beugelsdijk (30 Zlatan Kortenhorst), Roy Beerens, Robinho Dijkman, Marco Soussafaria, Twanus van Dartel (75 Wouter was op tijd Reimert), Kilojoule Wigink (25 Sem van Dartel),  Yorik Koenjer, Quintin Owusu Abeyi

Korijn Schrijver
Wouter Reimert