Uitnodiging: Clubmiddag SV Heeten

Zondag 16 december speelt SV Heeten 1 haar laatste thuiswedstrijd voor de winterstop thuis tegen Sportclub Lochem. Traditiegetrouw willen we de eerste competitiehelft met een gezellige feestmiddag afsluiten. We nodigen jou uit..

Want alle SV Heeten teams, alle supporters, sponsoren, vrijwilligers en alle anderen die de vereniging een warm hart toe dragen zijn uitgenodigd om er een ontzettend leuke middag van te maken.

Voorafgaand aan de wedstrijd van Heeten 1 wordt er alvast wat muziek gedraaid. In de rust gaat maken we het alvast gezellig en na de wedstrijd is het de bedoeling een mooi feest te bouwen, compleet met een DJ, feestmuziek en al met al een gezellig feest! Beleef het met ons mee.

Alle aanwezigen krijgen een gratis drankje aangeboden namens SV Heeten. Een ieder die na afloop van de wedstrijd de kantine binnen gaat krijgt namelijk een consumptie aangeboden!

We hopen op een prachtige middag met heel veel aanwezigen. Wees welkom!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Heeten