Stem op Buitenfitness toestel op Sportpark Heeten!

Buitenfitness toestel op Sportpark Heeten!

Salland Zorgverzekeringen organiseert ook dit jaar weer de Salland Clubactie, waarbij sportverenigingen voor mooie sponsorbedragen kunnen winnen voor de beste sportideeën.

Met het plan om op het sportpark van S.V. Heeten een speel, conditie- en krachttraining mogelijkheid voor de inwoners van Heeten te realiseren, sluiten wij aan bij de maatschappelijke trend om steeds meer individueel en op een zelfgekozen moment te kunnen sporten. Inwoners kunnen hier kosteloos gebruik van maken, zodat kosten geen drempel meer hoeven te zijn om te gaan sporten. Door deze voorziening centraal op het sportpark te plaatsen, bieden wij individuele sporters de mogelijkheid om (na afloop van het sporten) samen te komen met teamsporters waardoor ook individuele sporters deel uit gaan maken van het sociale verenigingsleven.

Steun ons door te stemmen op ons sportidee en help ons om buitenfitness in Heeten voor iedereen beschikbaar te maken.
Stem uiterlijk 24 juni op ons innovatieplan via deze link: https://lnkd.in/en22w8yu
(en win tevens 1 van de 3 SportDirect.com bonnen van €100,-)

Bedankt voor uw stem!

#svheeten #sallandzorgverzekering #innovatie