Bennie Lokate ontvangt koninklijke onderscheiding

Bennie Lokate heeft dankzij zijn werkzaamheden als vrijwilliger een koninklijke onderscheiding ontvangen.

Als S.V. Heeten zijn wij enorm trots om zo`n vrijwilliger in ons midden te hebben.

Bennie is al jarenlang actief bij diverse verenigingen in Heeten, zoals bij carnavalsvereniging Salland Zotten. Daarnaast is Lokate al enkele jaren chauffeur bij Buurtbus Salland, waar hij ook zorgde voor een bushalte bij woon- en zorgcentrum De Stevenskamp.

In de kantine van S.V. Heeten is Bennie een vrijwilliger die op de zondagen alle sporters en niet sporters van een drankje voorziet. Voor onze vereniging is Bennie een voorbeeld voor alle vrijwilligers. We zijn er dan ook trots op dat Bennie een onderdeel van onze club is.

Bennie van harte gefeliciteerd namens S.V. Heeten!

Websponsor