Aftredende bestuursleden benoemd tot Lid van verdienste

Aftredende bestuursleden benoemd tot “Lid van verdienste”

Tijdens de jaarvergadering van 21 februari heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden die er al tijden aan zat te komen. Johnny Kemper, Harold Menting en Gerard Slinkman verlieten het bestuur waarin ze jarenlang (meer dan 3 periodes (10+ jaar)) zitting hebben genomen.

Om hen als club te bedanken voor hun jarenlange inzet namens de vereniging, heeft het nieuwe bestuur besloten, na overleg met de leden, om deze drie personen te benoemen tot “Leden van Verdienste”.

Lid van verdienste word je niet zomaar, daarvoor moet je echt wat betekend hebben voor onze vereniging. Namens S.V. Heeten, een club die absoluut niet zonder haar vrijwilligers kan, willen wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan onze club, bedanken voor hen inzet. Op naar een mooie toekomst!

Met sportieve groeten,

Het nieuwe bestuur