S.V. Heeten en Handbalvereniging Heeten organiseren samen jeugdevenement

Afgelopen weekend heeft S.V. Heeten samen met Handbalvereniging Heeten een evenement georganiseerd voor alle jeugdleden.

De reden voor dit evenement was om de jeugd toch een leuke dag te bezorgen in deze tijden met de nog geldende maatregelen. Voor de trainingsgroep tot en met de jeugd tot 11 jaar was er een zeskamp georganiseerd. Zo stond er een grote stormbaan, sweeper en andere spannende spellen.

Na afloop heeft de gehele groep (inclusief trainers en leiders) lekkere broodjes hamburger en braadworst gegeten die waren gebakken door Brasserie Derti3n uit Heeten.

De middag was gereserveerd voor de jeugd vanaf 13 jaar t/m 19 jaar. Ook voor deze groep was er een zeskamp georganiseerd. De spellen waren bijna hetzelfde als in de ochtend, alleen was het nu wat extremer.

Het was een geslaagde dag met een goede samenwerking tussen de handbal- en voetbalvereniging uit Heeten. Het is daarom de bedoeling dit voort te zetten de komende jaren om zo samen voor de gehele jeugd een leuke dag te organiseren!

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door een mooie financiële bijdrage van de Club van 50 van SV Heeten! Deze club is doorlopend op zoek naar nieuwe leden. Dus lijkt dit je iets? Voor meer info zie https://svheeten.nl/club-van-50

Websponsor