S.V. Heeten Jeugdevenement 2021!

Zoals bekend is dit afgelopen sportseizoen anders verlopen dan dat we hadden verwacht.

Omdat een aantal sportevenementen niet door kon gaan zoals wedstrijden, toernooien en dergelijke is vanuit S.V. Heeten en Handbalvereniging Heeten, het plan ontstaan om op zaterdag 28 augustus een gezamenlijk sportevenement te organiseren voor de jeugd vanaf de trainingsgroep/H tot en met de JO19/A.

In hoofdlijnen willen we voor de jeugd vanaf de trainingsgroep/H tot en met de JO11/E in de ochtend activiteiten organiseren op het sportpark van S.V. Heeten vanaf 10.00 uur tot 12.30 uur. Eten voor tussen de middag wordt voor deze groep geregeld.

Voor de jeugd vanaf de JO13/D tot en met de JO15/C worden op het sportpark van S.V. Heeten activiteiten georganiseerd vanaf 13.30 uur tot een uur of 17.30. Aansluitend op de activiteiten wordt eten geregeld voor deze groep.

De jeugd vanaf de JO17/B tot en met de JO19/A worden verwacht om 15.00 uur waarvoor het programma zal duren tot een uur of 19.00 uur. Ook voor deze groep wordt eten geregeld.

Hoe het programma er precies uit komt te zien en met welke activiteiten, wordt later met jullie gecommuniceerd.

Het zou fantastisch zijn (en we gaan er ook van uit) dat alle spelers/speelsters en trainers/begeleiders aanwezig zullen zijn en meedoen aan de georganiseerd activiteiten. Indien je niet aanwezig kunt zijn, dan verwachten wij hiervan een afmelding zodat we rekening kunnen houden met de kosten die gemaakt worden voor het organiseren van alle activiteiten.

Nadere informatie volgt en zal na eind juli / begin augustus met jullie worden gecommuniceerd.

Noteer in ieder geval de datum zaterdag 28 augustus alvast in jullie agenda's!

We wensen iedereen alvast een fijne zomervakantie!

Met sportieve groeten,

Namens de commissie van dit jeugd evenement

Marcel Schurink

Websponsor