Corona update

Vorige week heeft minister-president Rutte bekend gemaakt dat kinderen en jongeren vanaf 29 april meer ruimte krijgen voor
georganiseerde buitensport en -spel (geen officiële wedstrijden).

Dit betekent concreet dat kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding samen buiten kunnen sporten. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.

We zijn blij dat de jeugd weer georganiseerd en onder begeleiding in de buitenlucht kan sporten. Onze insteek is om hier
zoveel als mogelijk aan mee te werken onder het motto 'kijken hoe het kan'. Maar we willen natuurlijk wel dat deze buitensportactiviteiten voor de jeugd gezond en veilig gebeuren. Om hier invulling aan te geven zijn er een aantal regels waaraan we ons samen moeten houden.

Voor de spelers geldt het volgende:
 JO8 t/m JO12: Spelers hoeven tot elkaar geen afstand te houden. Wel tot de trainers.
 JO13 t/m JO19: Houd 1,5 meter afstand tot trainers en medespelers.
 Geef geen handen.
 Ga thuis naar het toilet en was je handen voor je van huis vertrekt.
 Kom in voetbalkleding bij de club aan.
 Kom niet eerder dan 5 minuten voor de start van de training.
 Parkeer je fiets op de parkeerplaats naast de sporthal buiten het complex.
 Neem je eigen bidon mee en gebruik enkel deze.
 Wacht op teams totdat de training voorbij is en het veld vrij is.
 Alleen de trainers pakken het benodigde trainingsmateriaal.
 Ga na afloop van de training direct naar huis.
 Betreden van het sportcomplex buiten trainingsuren is verboden.

Voor de ouders / verzorgers geldt het volgende:

De KNVB en het RIVM staan NIET toe dat er ouders / verzorgers en/of supporters op het complex zijn.
 Ouders wachten op hun kind op de parkeerplaats.
 Neem dit reglement samen met uw kind door.

Voor de trainingen geldt onderstaande:

Tot en met JO12 leeftijd zullen er tijdens de trainingen ook partijspellen worden aangeboden. Vanaf JO13 is dit verboden.
 De JO13 t/m JO18 leeftijd zullen andere oefenvormen doen tijdens de trainingen.

Vanaf donderdag 30 april (en dus niet woensdag 29 april) zullen de trainingen van S.V. Heeten weer kunnen worden hervat. Het is geen verplichting om te trainen. Het is geheel vrijwillig om deel te nemen aan de trainingen.

Hieronder is de planning van de trainingen per team weergegeven. Let op dat de geplande trainingstijden anders zijn dan voorheen.

Websponsor