Vacature penningmeester SV Heeten

Binnen het bestuur van SV Heeten zijn we op zoek naar een penningmeester. Als penningmeester maak je deel uit van het bestuur en leg je verantwoording af aan de leden, tijdens de Algemene Ledenvergadering.

De penningmeester krijgt ondersteuning in zijn taken van twee personen. De incasso van de contributie, het innen van sponsorgelden en de verantwoordelijkheid voor de “kantine-rekening” worden door deze twee personen voor hun rekening genomen. Als penningmeester ben je zelf verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en begroting, ben je verantwoordelijk voor alle financiële transacties en houd je de “voetbalrekening” up-to-date.

Door het verdelen van de taken nemen de werkzaamheden gedurende het jaar weinig tijd in beslag. Een piekmoment is het samenstellen van de jaarrekening en begroting. Heb je zin om bestuurlijke ervaring op te doen, te werken in een enthousiast team van bestuursleden en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van SV Heeten? Meld je dan aan!

Mocht je aanvullende informatie wensen over de inhoud van de functie of je willen aanmelden neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..