Werving en Selectie hoofdtrainer S.V. Heeten

VACATURE – GEZOCHT HOOFDTRAINER EERSTE SELECTIE

Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 is S.V. Heeten op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal is dit seizoen actief in de 4e klasse, maar heeft de ambitie om op termijn weer een stabiele derdeklasser te worden. Dit was tot vorig seizoen ook jarenlang het geval.

Na het vertrek van een aantal spelers bestaat de selectie uit een groot aantal jonge spelers die ambitieus zijn en zich graag verder willen ontwikkelen.

We zijn als vereniging dan ook op zoek naar een trainer met de volgende eigenschappen:

• Een trainer die in staat is om de selectie nadrukkelijk te begeleiden naar een ‘hoger niveau’.
  • Een trainer waarbij het spelen van verzorgd voetbal een uitgangspunt is.
  • Een opleider met een duidelijk visie op voetbal die dit goed weet over te brengen op spelers, maar ook andere selectietrainers binnen de vereniging daarbij kan en wil ondersteunen.
  • In bezit is van de geldig trainer-coach diploma (bij voorkeur UEFA-B, minimaal UEFA-C).

De Technische Commissie werkt stapsgewijs aan het verbeteren van de kwaliteit van opleiden en ziet in de nieuwe hoofdtrainer ook een verlengstuk en sparringpartner.

S.V. Heeten kenmerkt zich als een sociale vereniging, waar iedereen zijn/haar steentje bijdraagt. Een collectief waar voetbal centraal staat, waar ruimte is voor recreatie en plezier, maar zeker ook voor presteren en beter worden.

Heeft u interesse en denkt u goed te passen bij onze vereniging solliciteer dan voor zaterdag 21 december a.s. door uw motivatie en CV op te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt een bevestiging van uw sollicitatie.

De 1e ronde gesprekken met een selectie van de kandidaten vindt plaats op zaterdag 28 december 2019. Een eventuele 2e ronde zal plaatsvinden op zaterdag 4 januari 2020. Mocht u die dagen onverhoopt verhinderd zijn, dan willen we u vragen dit in uw sollicitatiemail (of brief) op te nemen.

Voor meer informatie over de vacature of de procedure kunt u terecht bij Maurice Tepperik (06-22933685).