Met de Club van 50 - SV Heeten naar oranje

Wat is er nou mooier dan de top van het Nederlandse voetbal te steunen bij misschien wel de belangrijkste kwalificatiewedstrijd in aanloop naar het EK voetbal in 2020.

De Club van 50 van SV Heeten organiseert dinsdag 19 november een mooie trip per bus naar de kwalificatiewedstrijd Nederland - Estland in de Johan Cruijf Arena.

Het belooft een gezellige en sfeervolle avond te worden, waarbij we ervan uitgaan dat de nieuwe helden zich plaatsen voor het EK voetbal in 2020. Zowel leden als niet leden kunnen zich opgeven. Kosten voor deze trip zijn €65,00 per persoon, wedstrijdticket en busreis inclusief.
Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

18:00 uur: aanwezig/vertrek vanaf sportpark Heeten
19:45 uur: aankomst Johan Cruijf Arena Amsterdam