Rabo ClubSupport SV Heeten

SV Heeten doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk snel op https://www.rabo-clubsupport.nl/salland/deelnemers/details/56890-sv-heeten

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Help ons aan het professionaliseren van de scheidsrechters in onze vereniging. Stem op ons! Vanaf 27 september 2019 tot 6 oktober 2019 kunt u uw stem uitbrengen op SV Heeten.

Bestedingsdoel
Het beleid van SV Heeten wenst dat alle thuiswedstrijden voorzien zijn van goed opgeleide clubscheidsrechters. Wij leiden onze eigen clubscheidsrechters op (spelers onder 15 jaar). Wij geloven in het zelf opleiden van scheidsrechters. We proberen meer lerend vermogen te bereiken door aan de hand van praktijksituaties voorbeelden aan te dragen. Dit willen we realiseren door drie avonden te organiseren en te werken met camera-analyses. We willen de scheidsrechters hiermee professionaliseren.