SV Heeten in het nieuw

Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels van start gegaan en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Waarschijnlijk is het iedereen al opgevallen want we spelen vanaf dit seizoen in een nieuw tenue! Graag willen we hiervoor onze Shirtsponsoren bedanken die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Voor de komende vier seizoenen zullen onderstaande sponsoren verbonden zijn aan de volgende teams:

SV Heeten 1: Loohuis Installatietechnieken
SV Heeten 2: Rijschool Hazelhekke
SV Heeten 3: Duim Financiële Planning
SV Heeten 4: Nijland Cycling
SV Heeten 5: Elders Metaal
SV Heeten 6: Autobedrijf Valster-Hagen
SV Heeten 7: Hutten Traditional Beef
SV Heeten 45+: Bacron
SV Heeten Zaalteam: Hutten Traditional Beef

De Shirtsponsor van al onze jeugdteams zal vanaf dit seizoen zijn:
Electroworld Wichink Installatietechnieken
 Daarnaast willen we ook graag de dames van onze kledingcommissie bedanken. Zij zorgen elk jaar weer dat alle zaken omtrent de kleding goed geregeld zijn. Dit najaar zullen er van elk team foto's worden gemaakt. Deze zullen daarna op de site geplaatst worden zodat iedereen de nieuwe shirts kan bewonderen!

Alle sponsoren, vrijwilligers en betrokkenen hartelijk dank voor jullie inspanningen en inzet.

Wouter Schiphorst,
Bestuurslid Commercie SV Heeten