Nieuwsarchief

19 mei kampioensfeest Heeten 3

Aangezien wij in februari tijdens ons beruchte weekendje weg hebben besloten dat 19 mei de zondag moet worden waarop we het kampioenschap binnen hengelen, stonden wij afgelopen zondag 5 mei voor de grootste en moeilijkste uitdaging van dit seizoen namelijk:

Gewoon winnen van SDOL 4, zodat we op zondag 19 mei het kampioenschap kunnen vieren!


Dat het plannen van een kampioenschap toch niet zo makkelijk is als gedacht, hebben we afgelopen zondag wel gezien.

5 mei, de dag van de vrijheid. In alle opzichten een dag om te vieren! Althans, dat dachten we....

Waar wij onze wedstrijd gewoon zakelijk beklonken met een 2-1 overwinning, hoorden wij ruim na afloop dat onze "concurrent" punten heeft laten liggen. Hierdoor hebben wij op de dag van de vrijheid en dus 2 weken te vroeg, het kampioenschap definitief veilig gesteld. Vanaf heden voelt deze dag voor ons dan ook als de dag van de afhankelijkheid. Er viel namelijk niks te vieren.

Mentaal weerbaar als we zijn, verandert er gelukkig niks aan onze planning.

Zondag 19 mei spelen wij onze kampioenswedstrijd waarin we ongeacht het resultaat ons kampioenschap zullen vieren met al onze medevoetballers én uiteraard onze supporters!

Komt allen naar de voetbalkantine, voor een muzikaal omlijst kampioensfeest met niemand minder dan zanger Peter Arends. Dit feest zal de geschiedenisboeken in gaan als meest grandioze kampioensfeest van Heeten 3 (van de laatste 6 jaar in ieder geval)!

Wees erbij en maak ons blij, tot dan!

 

FaceBook  Twitter