Accommodatiedag [09 juni]

De accommodatiedag zal gehouden worden op zaterdag 09 juni 2018. Deze dag verzorgen we met alle A- en seniorenleden ons sportcomplex. De dag start om 08:00 uur met koffie en voor een lunch wordt gezorgd.

 
Per team (senioren en A) rekenen we op minimaal 5 personen. Hoe meer hoe beter, want dan zijn we iig mooi optijd klaar! Het is altijd handig om goed gereedschap mee te nemen. Bijvoorbeeld electrische snoeiapparatuur, kantenknipmachines, enz., enz. 
 

Lees meer...

Sportpreuveriƫ in samenwerking met SV Heeten

Op zaterdagmiddag 16 juni wordt er een Sportpreuverië door veel verenigingen binnen Heeten gehouden. Deze dag is bedoeld voor alle leeftijdsgeneraties van jong tot oud. De verschillende deelnemende verenigingen zullen zichzelf deze dag presenteren met verschillende activiteiten.

Lees meer...

Laatste thuiswedstrijd 20 mei

Traditiegetrouw nodigen we alle spelers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en alle andere betrokkenen uit om op 20 mei a.s. na de wedstrijd een borrel te drinken en te proosten op het seizoen en wellicht te meimeren over gemiste kansen, maar ook om vooruit te kijken naar volgend seizoen. Maar bovenal om gezellig samen te proosten op een hopelijk leuke laatste thuiswedstrijd na een seizoen met mindere, maar vooral aan het einde zeker ook een hele goede fase. 

 

Namens bestuur nodigen we dan ook alle betrokkenen uit om met ons te proosten. Het eerste drankje is van ons. 

 

Hopelijk tot dan!

 

Bestuur SV Heeten

Eindfeest SV Heeten & Handbal Heeten

Beste voetballers, vrijwilligers en supporters!
 
Ook dit jaar organiseert de activiteitencommissie weer een grandioos eindfeest! Deze dag zal dit jaar plaatsvinden op 16 juni. 

Lees meer...

Flessenactie Voetbalkamp

S.V. Heeten organiseert ook dit jaar weer een flessenactie ten behoeve van het jaarlijkse voetbalkamp. Deze flessenactie zorgt er voor dat we de kosten laag kunnen houden en een fantastisch kamp organiseren voor de D- en C-jeugd van de club.  De jeugdspelers komen woensdag 9 mei tussen bij u langs voor lege flessen/kratjes of evt. een vrije gift.

 

Spaar uw lege flessen dus nog even op tot 09 mei!!

Inleveren Voetbalkleding en Sleutels

Hierbij doen we een beroep op de leiders de leasekleding (en in gebruik zijnde sleutels) in te komen leveren op onderstaande data. Een tip voor de teams die niet gezamenlijk wassen: na de laatste wedstrijd voor één keer wel de kleding verzamelen en gezamenlijk wassen om daarna in te kunnen leveren. De volgende tijden hebben wij gereserveerd voor de inlevering in de kantine:

Lees meer...

Teambekendmaking seizoen 2018-2019

Bij deze willen we jullie uitnodigen voor de teambekendmaking voor volgend seizoen. De teambekendmaking zal zijn op maandag 4 juni. Hieronder vind je een overzicht met hoe laat je er moet zijn:

·         JO-9: 18:30 uur
·         JO-11: 18:45 uur
·         JO-13: 19:00 uur
·         JO-15: 19:15 uur
·         JO-17: 19:30 uur
·         JO-19: 19:45 uur

Activiteiten

Hoofdsponsor

Websponsor