Club van 50 gaat Oranje onder het motto "Wule waarn de bie"

Op zaterdag 13 oktober 2018 hebben wij , 50 enthousiaste Heetenaren, de wedstrijd Nederland tegen, het altijd lastige, Duitsland bezocht. Om klokslag 18.00 (18.15 voor Frans) uur was iedereen aan boord van onze luxe reisbus en togen wij onder aanvoering van onze TCR buschauffeur richting de ARENA te Amsterdam.

Lees meer...

“BenePiet” wedstrijd Piet van Oorschot.

Het is ca. 9 maanden geleden dat ons trouwe lid Piet van Oorschot overleed. Piet was een persoon die zich volledig heeft ingezet voor SV Heeten, hij was speler, supporter, vrijwilliger, scheidsrechter en actief lid van onze ”Club van 50”. Dat hij zeer begaan was met onze “Club van 50“ getuigt wel uit zijn laatste wens om i.p.v. bloemen bij zijn begrafenis, een donatie te doen aan onze ”Club van 50”. Ter herinnering en uit waardering voor Piet heeft er op vrijdagavond 14 september om 19.00 uur op ons sportpark een “BenePiet” wedstrijd plaats gevonden.
 

Lees meer...

Mooie beoordeling de Stentor voor entree S.V. Heeten

Vandaag een mooie beoordeling voor de entree van S.V. Heeten. De Stentor gaf als eindoordeel het cijfer 8 voor de entree van het complex. "Alles strak in de verf, ook het achtkantige kassahokje. Niks meer aan doen.", luidde de conclusie. 

Bij deze willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet op en om het complex. Deze hebben jullie verdiend!

Topscheidsrechter Bas Nijhuis bezoekt SV Heeten

Heeten: 6 september 2018


Beste clubscheidsrechters en leden  "Club van 50"  SV Heeten.

Zoals iedereen heeft kunnen zien op het WK voetbal, afgelopen  zomer, is de invloed van de scheidsrechterlijke  beslissingen door de 'video assistant referee', op wedstrijd uitslagen sterk toegenomen."De VAR is een succes", luidt de conclusie van arbiter Bas Nijhuis in Studio Rusland.

Lees meer...

Fotoschema PLUS Severijn ClubFund-actie

 

Op 6 oktober is er voor elk  een fotomoment voor de actie van PLUS Severijn. Graag allen 15 min voor het fotomoment als team klaar staan in clubtenue. Het leuke is dat je daarna via een soort spaaractie je eigen fan-items kan kopen zoals badlaken, bidon, broodtrommeltjes, slippers.. en dat allemaal met jouw EIGEN foto erop! Onderaan dit artikel tref je het fotoschema. 

Lees meer...

Ophalen kleding

SV Heeten heeft vanaf heden voor iedereen weer tenues klaarliggen! Deze shirts gaan we de komende seizoenen gebruiken, dus zorgt dat je er erg zuinig op bent. En voor de ouders / verzorgers; altijd de bedrukking aan de binnenkant in de wasmachine (shirts en broekjes dus binnenste-buiten wassen) en NOOIT strijken! Bij schade graag direct contact met de kledingcommissie opnemen. Bij duidelijke opzettelijke schade en/of verlies brengen we de kosten bij de leden in rekening.

 

 

Junioren en Pupillenleiders moeten de tassen ophalen op dinsdag 28 augustus van 19:00 - 20:00 uur.

Seniorenleiders moeten de tassen ophalen op donderdag 30 augustus van 19:00 - 20:00 uur.

 

 

Afhalen voetbal kleding

 

Trainers, leiders jullie kunnen de voetbal kleding op halen zie hieronder 

 

Informatie FysioFits

SV Heeten heeft sinds 2013 een samenwerking met FysioFits. FysioFits is een maatschappelijk betrokken organisatie. Om die reden hebben we intensieve samenwerkingsverbanden met diverse regionale sportverenigingen. Wij zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kunnen sporters helpen om hun sportblessures op de juiste manier te behandelen. En natuurlijk geven wij graag advies en voorlichting om blessures te voorkomen.

Lees meer...

Activiteiten

Geen evenementen

Hoofdsponsor

Websponsor