Kantine gesloten ivm carnaval

Aankomend weekend (22 en 23 februari) zijn er geen wedstrijden, daarom is de kantine dit weekend gesloten.

Oefenwedstrijd Heeten 1 20-02-2020

Donderdagavond 20-02-2020  aanvang 20:00 u

voetbalt Heeten 1 een oefenwedstrijd tegen Diepenveen 1

Vacature penningmeester SV Heeten

Binnen het bestuur van SV Heeten zijn we op zoek naar een penningmeester. Als penningmeester maak je deel uit van het bestuur en leg je verantwoording af aan de leden, tijdens de Algemene Ledenvergadering.

De penningmeester krijgt ondersteuning in zijn taken van twee personen. De incasso van de contributie, het innen van sponsorgelden en de verantwoordelijkheid voor de “kantine-rekening” worden door deze twee personen voor hun rekening genomen. Als penningmeester ben je zelf verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en begroting, ben je verantwoordelijk voor alle financiële transacties en houd je de “voetbalrekening” up-to-date.

Lees meer...

Trainingsgroep vanaf 1 februari

Hallo,

Ben je een jongen of meisje van 5 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een keer te voetballen?

Kom dan op zaterdagochtend vrijblijvend een keer meetrainen bij onze trainingsgroep! We trainen vanaf 1 feb. elke zaterdag van 9 u tot 10 u.

SV Heeten

Teamfoto Heeten 1

De nieuwe SV Heeten 1 teamfoto is gereed. De foto is gemaakt in het nieuwe tenue van SV Heeten en namens spelers, begeleiding en bestuur danken we ook en vooral onze hoofdsponsor Loohuis Installatietechnieken B.V..

Lees meer...

Geen nieuwjaar receptie

Ten eerste allen de beste wensen en een gezond en sportief 2020 toegewenst.

 

Door terug lopende belangstelling hebben we besloten in overleg met de activiteiten commisie geen nieuwjaar receptie te organiseren.

 

Mvrg. Activiteiten commisie en bestuur SV Heeten

Martin Dollenkamp nieuwe trainer SV Heeten

S.V. Heeten heeft voor het nieuwe seizoen Martin Dollenkamp aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.Hij volgt daarmee Alex Booij op, die de afgelopen 5 jaar als hoofdtrainer aan het roer stond.

 

Martin is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij VV Diepenveen, waarmee hij vorig seizoen kampioen werd in de 4e klasse. Daarvoor was Martin 5 jaar trainer bij ABS in Bathmen, waarvan de laatste 3,5 jaar als hoofdtrainer. Wij hebben Martin leren kennen als een jonge ambitieuze en gedreven trainer met een goede en duidelijke kijk op voetbal.

 

Martin heeft de nodige ervaring als hoofdtrainer en heeft laten zien dat hij in staat is om met een jonge selectie te werken en spelers beter te maken. We hebben veel vertrouwen in de samenwerking en zien in Martin een trainer die door kan gaan op de ingeslagen weg en past bij de vereniging en de voetbalvisie die we graag uitdragen. Het bestuur en de technische commisie zijn dan ook zeer tevreden met de aanstelling van Dollenkamp.

 

We wensen Martin veel succes bij zijn laatste maanden in Diepenveen en kijken met vertrouwen uit naar de aankomende samenwerking.

 

TC en bestuur SV Heeten

Oefen progamma Heeten 1 en 2

Oefen progamma Heeten 1 en 2 

12-1

Heeten 1 - Rohda 2 12:00 u 

Rohda 3 - Heeten 2 11:30 u
19-1

Overwetering 1 - Heeten 1 11:00 u

SDOL 2 - Heeten 2 11:45 u 

21-1

Heeten 1 - de Gazelle 1 

26-1

Heeten 1 - Holten 1 14:00 u competitie 

Heeten 2 - Broekland 2 11:00 u 

Kantinesluiting Kerst en Oud & Nieuw

De kantine is gesloten van 20-12-2019 t/m 04-01-2020.
Namens de kantinecommissie allen prettige feestdagen en een goed sportief 2020!

Activiteiten

Geen evenementen

Hoofdsponsor

Websponsor