Kantine gesloten

De kantine is vanaf heden gesloten en is dan in de zomer alleen nog op de donderdagavond geopend vanaf 18:30 uur. De bardienst hiervoor wordt ingevuld door Willy Aarnink.

Met vriendelijke groet,
De kantinecommissie
 

Teambekendmaking SV Heeten 2019-2020

Op dinsdag 11 juni hebben wij van SV Heeten de teambekendmaking voor de pupillen en de junioren. De teambekendmaking zal plaats vinden in de kantine.
De aanvangstijden van deze avond zijn als volgt:

Lees meer...

Flessenactie voetbalkamp

S.V. Heeten organiseert ook dit jaar weer een flessenactie ten behoeve van het jaarlijkse voetbalkamp. De Jeugdspelers komen woensdag 29 mei tussen 18:00 uur en 20:00 uur bij u langs voor lege flessen/ kratjes of evt. en vrije gift. Spaar uw lege flessen dus nog even op en tot 29 mei!!

Voetbalkamp S.V. Heeten

Accommodatiedag [01 juni]

De accommodatiedag zal gehouden worden op zaterdag 01 juni 2019. Deze dag verzorgen we met alle JO-19- en seniorenleden ons sportcomplex. De dag start om 08:00 uur met koffie en voor een lunch wordt gezorgd.

 
Per team (senioren en A) rekenen we op minimaal 5 personen. Hoe meer hoe beter, want dan zijn we iig mooi optijd klaar! Het is altijd handig om goed gereedschap mee te nemen. Bijvoorbeeld electrische snoeiapparatuur, kantenknipmachines, enz., enz. 
 

Lees meer...

Laatste thuiswedstrijd 26 mei

Traditiegetrouw nodigen we alle spelers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en alle andere betrokkenen uit om op 26 mei a.s. na de wedstrijd een borrel te drinken en te proosten op het seizoen en wellicht te meimeren over gemiste kansen, maar ook om vooruit te kijken naar volgend seizoen. Maar bovenal om gezellig samen te proosten op een hopelijk een toch nog enigszins leuke laatste thuiswedstrijd na een lastig seizoen.
 
Namens bestuur nodigen we dan ook alle betrokkenen uit om met ons te proosten. Het eerste drankje is van ons.  

Hopelijk tot dan!

Bestuur SV Heeten

Muntenautomaat

In de kantine van SV Heeten wordt een wisselautomaat geplaatst. Het wisselautomaat is een compleet betaalsysteem. Alle mogelijke manieren van betalen is mogelijk in één automaat. Kies het gewenste aantal munten en betaal vervolgens met PIN, Contactloos of met smartphone. Simpel, efficiënt en snel. Daarnaast is ook cash acceptatie mogelijk van zowel biljetten als muntgeld. 

Lees meer...

Inleveren leasekleding 13 juni

Het is weer bijna tijd om de kleding in te leveren bij de kledingcommissie. We doen dus weer een beroep op de leiders om ervoor te zorgen dat het aantal kledingstukken in de tas klopt. Lees hieronder de inlevertijden.

Lees meer...

19 mei kampioensfeest Heeten 3

Aangezien wij in februari tijdens ons beruchte weekendje weg hebben besloten dat 19 mei de zondag moet worden waarop we het kampioenschap binnen hengelen, stonden wij afgelopen zondag 5 mei voor de grootste en moeilijkste uitdaging van dit seizoen namelijk:

Gewoon winnen van SDOL 4, zodat we op zondag 19 mei het kampioenschap kunnen vieren!

Lees meer...

Activiteiten

Geen evenementen

Hoofdsponsor

Websponsor