Je eigen gegevens wijzigen bij S.V Heeten

Je eigen gegevens wijzigen bij S.V Heeten? Dit kan via de website of app van Voetbal.nl!
 
Naast het bekijken van de voetbaluitslagen en standen kun je via instellingen zelf je eigen nieuwe woonadres en mobiele nummer wijzigen. Jouw e-mailadres moet bekend zijn bij S.V. Heeten. Dit geldt voor leden geboren voor 1 januari 2003.

Lees meer...

Woord van dank | Clubman: Remco Beumer

BEDANKT | Middels deze weg ik iedereen bedanken voor het stemmen op onze clubman Remco Beumer. Dankzij jullie en iedereen die Remco een warm hart toedraagt is Remco winnaar geworden van de gemeente Raalte en staat in de top 3 van de provincie bij de verkiezing clubheld van het jaar!

Lees meer...

Werving en Selectie hoofdtrainer S.V. Heeten

VACATURE – GEZOCHT HOOFDTRAINER EERSTE SELECTIE

Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 is S.V. Heeten op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal is dit seizoen actief in de 4e klasse, maar heeft de ambitie om op termijn weer een stabiele derdeklasser te worden. Dit was tot vorig seizoen ook jarenlang het geval.

Na het vertrek van een aantal spelers bestaat de selectie uit een groot aantal jonge spelers die ambitieus zijn en zich graag verder willen ontwikkelen.
 

Lees meer...

Salland Clubactie: Scoor 5 tientjes voor de club!

Wij doen dit jaar weer mee met de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Dat betekent dat wij een mooi bedrag krijgen voor in de clubkas als jij een verzekering bij hen afsluit. Stap jij over naar Salland en ben je ouder dan 18 jaar? Dan ontvangen wij € 50,-!

Lees meer...

Afscheid van Alex Booy

Alex Booij en SV Heeten aan het einde van het seizoen uit elkaar.

Na 5 seizoenen komt er na dit voetbalseizoen een einde aan de samenwerking tussen Alex Booy en SV Heeten.Booij stond sinds jaargang 2015-2016 aan het roer van ons eerste elftal.

SV Heeten is Alex zeer dankbaar voor zijn inzet, enthousiasme en betrokkenheid.We kijken terug op een aantal goede jaren, waarin Alex veel jonge spelers heeft ingepast en continu een positeive sfeer in en om het eerst elftal heeft weten te creëren.

Voor SV Heeten betekent dit dat er gezocht gaat worden naar een nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen.Dit proces zal op korte termijn worden gestart.

We bedanken Alex voor alles en willen hem graag succes wensen in de rest van zijn carriere.We hopen en vertrouwen op een mooi verloop van de rest van dit seizoen.

Bestuur SV Heeten.

Notulen jaarvergadering 26 november 2018 SV Heeten

Opening: (door Harold)
De voorzitter opent de vergadering en dankt alle vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage het afgelopen jaar.
Geeft een korte terugblik op het afgelopen jaar wat hier gelukkig allemaal sportief is verlopen.

Het 1e elftal heeft de 3e  klasse behouden

Dankt vrijwilligers, sponsoren en eenieder die bij de vereniging betrokken is.

Conclusie: we hebben een mooi jaar gehad

Lees meer...

Met de Club van 50 - SV Heeten naar oranje

Wat is er nou mooier dan de top van het Nederlandse voetbal te steunen bij misschien wel de belangrijkste kwalificatiewedstrijd in aanloop naar het EK voetbal in 2020.
 
De Club van 50 van SV Heeten organiseert dinsdag 19 november een mooie trip per bus naar de kwalificatiewedstrijd Nederland - Estland in de Johan Cruijf Arena.
 
Het belooft een gezellige en sfeervolle avond te worden, waarbij we ervan uitgaan dat de nieuwe helden zich plaatsen voor het EK voetbal in 2020. Zowel leden als niet leden kunnen zich opgeven. Kosten voor deze trip zijn €65,00 per persoon, wedstrijdticket en busreis inclusief.

Lees meer...

Agenda jaarvergadering 25 november 2019

Agenda jaarvergadering 25-11-2019, aanvang 20:00 uur.

1 Opening
2 Mededelingen
3 Notulen jaarvergadering 2018-2019
4 Jaarverslag secretaris
5 Jaarverslag en begroting penningmeester
6 Commerciële zaken
7 Organisatorische en technische zaken
8 Accommodatie en kantine
9 Bestuursverkiezing (aftredend en herkiesbaar Johnny aftreden en niet herkiesbaar Stefan)
10 Rondvraag en sluiting
 

Verkiezing clubheld van het jaar

Via deze weg heb ik jullie hulp nodig.
Wat moet je doen? Eigenlijk alleen maar stemmen!

Ik heb onze clubman Remco Beumer voorgedragen als Clubheld van het jaar. Remco Beumer is al jaren één van de drijvende krachten binnen onze scheidsrechterscommissie. We mogen als Sv Heeten ontzettend trots zijn dat we een man als Remco Beumer binnen onze club hebben. De scheidsrechterscommissie heeft niet altijd een zichtbare taak, maar is ontzettend belangrijk voor de continuïteit van de vereniging. Remco is altijd positief, enthousiast en een voorbeeldfunctie voor de jeugd om ook te fluiten.

Lees meer...

Activiteiten

Geen evenementen

Hoofdsponsor

Websponsor