Teambekendmaking

Beste spelers en ouders,
 
Zoals aangekondigd vinden jullie hier het overzicht van de teamindelingen voor het komende seizoen 2020-2021.
 
Vanaf dinsdag 2 juni kunnen de teams in de nieuwe samenstelling met elkaar trainen. Tot die tijd wordt getraind in de huidige teamsamenstelling.
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de teamindeling, dan kunnen deze gesteld worden aan de trainer en/of leider van het betreffende nieuwe team.
 
Met sportieve groet,
 
Technische Commissie en Organisatorische Zaken

Bekendmaking team

Beste spelers en ouders,
 
De eerste weken trainen onder aangepaste omstandigheden zitten er inmiddels op. We zien dat iedereen zich aan de regels houdt en weer met plezier op het veld staat. De technische commissie en organisatorische zaken hebben de afgelopen weken samen de teamindeling gemaakt voor het komende seizoen 2020-2021.

Lees meer...

Corona update

Vorige week heeft minister-president Rutte bekend gemaakt dat kinderen en jongeren vanaf 29 april meer ruimte krijgen voor
georganiseerde buitensport en -spel (geen officiële wedstrijden).
 
Dit betekent concreet dat kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding samen buiten kunnen sporten. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.
 
We zijn blij dat de jeugd weer georganiseerd en onder begeleiding in de buitenlucht kan sporten. Onze insteek is om hier 
zoveel als mogelijk aan mee te werken onder het motto 'kijken hoe het kan'. Maar we willen natuurlijk wel dat deze buitensportactiviteiten voor de jeugd gezond en veilig gebeuren. Om hier invulling aan te geven zijn er een aantal regels waaraan we ons samen moeten houden.
 
Voor de spelers geldt het volgende:

Lees meer...

Corona Update SV Heeten

Beste spelers en ouders,
 
Na een lange periode zonder activiteiten heeft het kabinet de volgende versoepeling in de Coronavoorschriften bekend gemaakt als het gaat om buitensporten voor de jeugd van 0-18 jaar :
Kinderen en jongeren mogen vanaf 29 april georganiseerd buitensporten onder begeleiding. Er mogen geen (officiële) wedstrijden en competities worden gespeeld.
 
1. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen samen onder begeleiding buiten sporten. Zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
2. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.
3. Voor de jeugd ouder dan 18 jaar / senioren is er helaas nog geen mogelijkheid om de trainingen te hervatten.
4. Het sportpark blijft buiten de officiële trainingen gesloten.
5. Het Pannaveld blijft gesloten.

Lees meer...

Update Corona Virus

In navolging op onze eerder berichtgeving het volgende:  
 
Beste spelers en ouders,  
 
Natuurlijk begrijpen wij dat jullie (kinderen) dolgraag willen voetballen. Ons sportpark is daartoe natuurlijk de beste plek. We zien het liefst natuurlijk ook volle velden en een vol sportpark waar volop wordt gevoetbald.  
 
Toch moeten we dat de komende periode even NIET doen. De reden is bij iedereen bekend. Samen moeten we het Corona virus een halt toeroepen. We doen dan ook een klemmend beroep op alle ouders en spelers:  

Lees meer...

Alle alle wedstrijden trainingen etc afgelast

Nieuws bericht KNVB

Alle wedstrijden van veld-en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door.
Wij adviseren alle verenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere activiteiten te organiseren.

 

Het bestuur van SV Heeten heeft dan ook besloten alle activiteiten op het sportpark af te gelasten.

Ook de kantine zal gesloten blijven.

 

Namens het Bestuur van SV Heeten
Johnny Kemper

 

Afmelden voor volgend seizoen

Afmelden voor het volgend seizoen 2020-2021 kan tot 1 april 2020. Het afmelden kan tot 1 april  en dat kan alleen met een digitaal afmeldingsformulier, te vinden op de website onder: Informatie. Dit om de invulling van de elftallen voor het komend seizoen op tijd rond te krijgen.

Lees meer...

Kantine gesloten ivm carnaval

Aankomend weekend (22 en 23 februari) zijn er geen wedstrijden, daarom is de kantine dit weekend gesloten.

Activiteiten

Hoofdsponsor

Websponsor