Teamfoto Heeten 1

De nieuwe SV Heeten 1 teamfoto is gereed. De foto is gemaakt in het nieuwe tenue van SV Heeten en namens spelers, begeleiding en bestuur danken we ook en vooral onze hoofdsponsor Loohuis Installatietechnieken B.V..

Lees meer...

Geen nieuwjaar receptie

Ten eerste allen de beste wensen en een gezond en sportief 2020 toegewenst.

 

Door terug lopende belangstelling hebben we besloten in overleg met de activiteiten commisie geen nieuwjaar receptie te organiseren.

 

Mvrg. Activiteiten commisie en bestuur SV Heeten

Martin Dollenkamp nieuwe trainer SV Heeten

S.V. Heeten heeft voor het nieuwe seizoen Martin Dollenkamp aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.Hij volgt daarmee Alex Booij op, die de afgelopen 5 jaar als hoofdtrainer aan het roer stond.

 

Martin is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij VV Diepenveen, waarmee hij vorig seizoen kampioen werd in de 4e klasse. Daarvoor was Martin 5 jaar trainer bij ABS in Bathmen, waarvan de laatste 3,5 jaar als hoofdtrainer. Wij hebben Martin leren kennen als een jonge ambitieuze en gedreven trainer met een goede en duidelijke kijk op voetbal.

 

Martin heeft de nodige ervaring als hoofdtrainer en heeft laten zien dat hij in staat is om met een jonge selectie te werken en spelers beter te maken. We hebben veel vertrouwen in de samenwerking en zien in Martin een trainer die door kan gaan op de ingeslagen weg en past bij de vereniging en de voetbalvisie die we graag uitdragen. Het bestuur en de technische commisie zijn dan ook zeer tevreden met de aanstelling van Dollenkamp.

 

We wensen Martin veel succes bij zijn laatste maanden in Diepenveen en kijken met vertrouwen uit naar de aankomende samenwerking.

 

TC en bestuur SV Heeten

Oefen progamma Heeten 1 en 2

Oefen progamma Heeten 1 en 2 

12-1

Heeten 1 - Rohda 2 12:00 u 

Rohda 3 - Heeten 2 11:30 u
19-1

Overwetering 1 - Heeten 1 11:00 u

SDOL 2 - Heeten 2 11:45 u 

21-1

Heeten 1 - de Gazelle 1 

26-1

Heeten 1 - Holten 1 14:00 u competitie 

Heeten 2 - Broekland 2 11:00 u 

Kantinesluiting Kerst en Oud & Nieuw

De kantine is gesloten van 20-12-2019 t/m 04-01-2020.
Namens de kantinecommissie allen prettige feestdagen en een goed sportief 2020!

Kerstbomen voor een paar piek

Er zijn nog 29 kerstbomen te koop t.b.v. van de jeugd van de SV Heeten. Deze zijn a.s. zaterdag 21 december vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur aan te schaffen aan de Holterweg 38 te Heeten (aan de achterzijde bij de rotonde). De prijs is al v.a. € 10,- per stuk.

 

Verkoop kerstbomen

Aanstaande zaterdag (14 december) staan we weer met geweldige kerstbomen op het Dorpsplein voor de verkoop.

De verkoop start om 08:30 uur en duurt tot 12:30 uur.

Je eigen gegevens wijzigen bij S.V Heeten

Je eigen gegevens wijzigen bij S.V Heeten? Dit kan via de website of app van Voetbal.nl!
 
Naast het bekijken van de voetbaluitslagen en standen kun je via instellingen zelf je eigen nieuwe woonadres en mobiele nummer wijzigen. Jouw e-mailadres moet bekend zijn bij S.V. Heeten. Dit geldt voor leden geboren voor 1 januari 2003.

Lees meer...

Woord van dank | Clubman: Remco Beumer

BEDANKT | Middels deze weg ik iedereen bedanken voor het stemmen op onze clubman Remco Beumer. Dankzij jullie en iedereen die Remco een warm hart toedraagt is Remco winnaar geworden van de gemeente Raalte en staat in de top 3 van de provincie bij de verkiezing clubheld van het jaar!

Lees meer...

Activiteiten

Geen evenementen

Hoofdsponsor

Websponsor