Handschoenenbon nieuw onderdeel leasekleding

SV Heeten beschikt sinds enkele jaren over leasekleding. Door de leden van leasekleding te voorzien is het voor (ouders van) leden niet meer nodig te investeren in de aanschaf van clubkleding. 
De instapdrempel om lid te worden is zo veel lager en de uniformiteit optimaal. Hiermee onderstreept SV Heeten haar imago als een warme en vriendelijke dorpsvereniging. De uitstraling van de leden is daar een belangrijk onderdeel van en zal komend seizoen nog vollediger zijn. SV Heeten loopt met de nieuwste aanpassing van het leaskledingplan voor op vele andere voetbalverenigingen.

 

Uitrusting

Bij de tussentijdse evaluatie van het leasekledingplan heeft het bestuur van de vereniging besloten dat keeperhandschoenen een wezenlijk deel van de teamuitrusting vormen. Om die reden wil SV Heeten alle keepers de mogelijkheid bieden een set keeperhandschoenen aan te schaffen. 

 

Werkwijze

SV Heeten heeft ervoor gekozen elke keeper een bon uit te reiken. Dit omdat er bij vooral lagere teams vaak geen vaste keeper is en vooral oudere keepers hebben vaak speciale voorkeuren (zoals materiaal en maatvoering) hebben, zo is althans gebleken uit een analyse. Om die reden is ervoor gekozen om aan de het huidige pakket leasekleding een tegoedbon voor de keepers toe te voegen. 

 

Handschoenenbon

Elk team ontvangt een handschoenenbon. Deze bon bevat een vaste waarde waarvoor keeperhandschoenen van het merk JAKO (kledingsponsor) bij Intersport Schutte Raalte kunnen worden gekocht.

 

Waardevolle toevoeging

SV Heeten wil op deze wijze haar leasekledingplan nog verder verbeteren door ook de keepers van een compleet tenue te voorzien. SV Heeten loopt hiermee voorop ten opzichte van vele andere voetbalverenigingen en hoopt hiermee een mooie verbetering door te voeren.

FaceBook  Twitter

Websponsor