SV Heeten continueert leasekleding met sponsoren

SV Heeten is het voetbalseizoen positief gestart. Zonder dat er ook maar een bal heeft gerold. Gedurende de zomerstop is SV Heeten erin geslaagd om, samen met een aantal sponsoren, het leasekledingbeleid te continueren voor vier voetbalseizoenen. Bekijk hier de foto's en/of lees meer..

Stefan Hazelhekke geeft namens SV Heeten aan dat deze continuering een zeer belangrijke stap is geweest voor de vereniging. Door leden van (compleet nieuwe) leasekleding te voorzien is het voor leden niet meer nodig om te investeren in de aanschaf van clubkleding. De vereniging op haar beurt heeft baat bij een uniforme uitstraling waarbij alle leden gelijke kansen hebben op een mooie voetbaltoekomst.

Door de bijdragen van sponsoren Loohuis Installatietechnieken B.V., Verkeersschool Hazelhekke, Duim Financieel Advies, Nijland Cycling B.V., Autobedrijf Valster-Hagen, Aloys Elders Constructiebedrijf, Hutten Traditional Beef, Wichink Installatiebedrijf, Tankstation Wichink en H-Ato Logistiek is SV Heeten in staat geweest om de kosten laag te houden voor haar leden.

SV Heeten benadrukt dat het zonder de bijdrage van deze sponsoren vrijwel onmogelijk was geweest om de leasekleding te continueren. Daarnaast zijn de kledingleverancier Intersport Schutte Raalte en het kledingmerk Jako met hun bijdragen essentieel geweest in de continuering.

SV Heeten streeft naar een mooie periode van vier succesvolle seizoenen voor al haar leden, waarbij sport, spel en sportiviteit de belangrijkste graadmeters zijn om tot vier succesvolle seizoenen te komen in de prachtige nieuwe tenues.

Websponsor