Hutten Beef ondersteunt SV Heeten

Het onlangs in Heeten gevestigde bedrijf Hutten Beef is internationaal actief met slacht, verwerking en export van kwalitatief hoogwaardig rundvlees. Naast de internationale activiteiten is Hutten Beef ook lokaal zeer betrokken, getuige de ondersteuning van SV Heeten.
 
Rick Hutten geeft namens Hutten Beef aan dat de firma maatschappelijk betrokken wil zijn binnen de samenleving van Heeten. “Natuurlijk verzorgen we een belangrijke rol op het gebied van werkgelegenheid, maar ook uit onze betrokkenheid zich in de ondersteuning van diverse (sport)verenigingen, waaronder sinds deze maand ook SV Heeten”.
 
“Hutten Beef prijkt met het bedrijfslogo op de borst van een heren voetbalteam, is tevens co-sponsor van het eerste damesvoetbalteam en daarnaast is deze nieuwe sponsor goed zichtbaar als topsponsor aan onze tribune”, aldus Stefan Hazelhekke namens SV Heeten.
 
Beide partijen zijn content met de samenwerking tot nu toe, waarvan de insteek is dat deze nog jaren voort zal duren. De eerste samenwerking loopt in elk geval de komende vier voetbalseizoenen.
FaceBook  Twitter

Websponsor