Nieuwe kantine van SV Heeten komende zondag op feestelijke wijze geopend

7-9-2016 om 13:34 | Bron: Salland Centraal

Komende zondag, na afloop van de thuiswedstrijd van het eerste van SV Heeten, worden op officiële wijze de deuren geopend van de geheel vernieuwde kantine van de Heetense voetbalvereniging. De wanden/muren zijn behangen, gestuct of gesaust, de deuren en de kozijnen en geverfd en er is een nieuwe vloer aangelegd.

Lees meer...

Hutten Beef ondersteunt SV Heeten

Het onlangs in Heeten gevestigde bedrijf Hutten Beef is internationaal actief met slacht, verwerking en export van kwalitatief hoogwaardig rundvlees. Naast de internationale activiteiten is Hutten Beef ook lokaal zeer betrokken, getuige de ondersteuning van SV Heeten.

Lees meer...

Ruim twintig aanmeldingen voor de CLUB van 50' SV Heeten

HEETEN - SV Heeten heeft al ongeveer twintig aanmeldingen voor de zogeheten 'club van 50' ook al moet die nog van start gaan op 1 juli van dit jaar.
De doelstelling is om dan vijftig tot zeventig leden te hebben voor de 'club van 50'

Lees meer...

Bespaar op je zorgpremie via Salland Clubactie

Als lid van SV Heeten kun je met ingang van komend jaar fors korting krijgen op de zorgpremie. Jouw club moet dan wel aangesloten zijn bij de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Die is donderdag symbolisch van start gegaan met een bijeenkomst van vertegenwoordigers van Rohda, Kwiek en SV Heeten.

Lees meer...

SV Heeten breidt reservoir pupillenscheidsrechters uit

Het scheidsrechterskorps van de voetbalvereniging Heeten heeft er weer 39 jonge pupillenscheidsrechters bij die bij de E- en F-pupillen wedstrijden gaan fluiten. De gediplomeerden zijn de C-junioren (36 jongens en drie meisjes) van de vereniging die onlangs allemaal via de KNVB hun theoriediploma hebben behaald.

Lees meer...

Handschoenenbon nieuw onderdeel leasekleding

SV Heeten beschikt sinds enkele jaren over leasekleding. Door de leden van leasekleding te voorzien is het voor (ouders van) leden niet meer nodig te investeren in de aanschaf van clubkleding. 

Lees meer...