A2 sluit 2014 goed af

Tegen Lemelerveld A2 wisten we weer een overwinning te boeken met 3 – 0 maar veel vreugde gaf ons dat niet want Arnoud moest vlak nadat hij gescoord had met een beenbreuk het veld met behulp van de ambulance verlaten. Hij is de rest van het seizoen niet meer beschikbaar.

Uit tegen Wijhe A2, die alles had gewonnen en nog maar twee tegendoelpunten had gekregen, werd verdienstelijk gevoetbald maar gelijk de bekerwedstrijd werd het een geflatteerde nederlaag van 6 – 2. We hadden meer verdiend.

De laatste competitiewedstrijd van 2014 was tegen UD A2. Het werd een verdiende een 2 – 0 overwinning voor ons en voor de tweede keer wisten we de nul te houden. Opvallend was wel dat beide ploegen de vele kansen niet wisten te benutten.

Na slechts 9 wedstrijden zijn we op een 4e plaats geëindigd in deze halve competitie, en dat na een moeizaam begin met maar twee punten uit de eerste vier wedstrijden. Van de laatste 5 wedstrijden wisten we er 4 winnend van af te sluiten. De gewonnen uitwedstrijd tegen Turkse Kracht is geschrapt in de competitie voor ons onduidelijke redenen anders waren we misschien nog een plaats hoger geëindigd.

Ryan Bootsveld

Bram Vloedgraven