Heeten JO19-1 stoomt door met zege op Broekland

Het begin van de drie belangrijkste weken van het seizoen was de thuiswedstrijd tegen Broekland.

De eerste helft was een gelijk opgaande strijd. Heeten wist kansen te creëren en Broekland wist dit te doen door een paar kleine slippertjes in de verdediging van Heeten. Niels lette goed op en wist het doel schoon te houden. Ook zat de keeper van Broekland er in de eerste helft een paar keer goed bij waardoor het tot de rust 0-0 bleef.

Over het algemeen stond de verdediging goed en was het aan de aanval om eens een kans af te maken. Dit was al vaker het geval dit seizoen.

Na rust was het Heeten die iets meer druk begon te zetten op de verdediging van broekland. 5 minuten na rust wist Heeten een corner te verdienen. De voorzet van Shannon werd ingekopt door Jordy Scheperman. Hij raakte de bal niet helemaal goed waardoor de bal bij Wouter Salden terechtkwam die 1 meter voor het doel stond. Hij wist de bal aan te nemen met de rug naar het doel toe. Hij bedacht zich niet en hakte de bal in het doel. 1-0 voor Heeten! Het vieren van het doelpunt van Wouter aka Cristiano Ronaldo was nog wel het verbeteren waard. Na dit doelpunt wist Heeten weinig tot geen kansen weg te geven en vergat het de score uit te breiden en het wedstrijd in het slot te gooien. Desondanks weer een overwinning en nog vol op koers voor het kampioenschap.

Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen de nummer 2 SVVN in de competitie. Verliezen is het enige wat niet moet gebeuren.

Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien