Heeten JO19-1 loopt toch eerste verlies op van het seizoen in slechte bekerfinale

De dag na het kampioenschap waar elke dag naar uitgekeken werd was aangebroken. Zaterdag 27 mei stond Heeten in de bekerfinale tegen BAS. Er was een bus van TCR geregeld waarmee we naar Dronten werden gebracht en gehaald.

BAS was een onbekende tegenstander voor ons en we wisten dus niet wat we moesten verwachten. Wel wisten we dat we vanuit onze eigen krachten moesten gaan voetballen omdat we dat het beste kunnen. Het beloofde een warme dag te worden waar de 30 graden wel eens aangetikt kon gaan worden.

Lees meer...

Heeten JO19-1 de terechte kampioen in 2e klasse.

Na het puntverlies van concurrent SVVN vorige week bij de buren in Broekland kon Heeten op 6 mei kampioen worden in en tegen SV Raalte. Heeten had een gat van 4 punten met SVVN en met nog twee wedstrijden te gaan betekende dit dus dat de eerste plek veiliggesteld kon worden.

Lees meer...

Heeten wint ruim van Wesepe en zet goede stap richting kampioenschap

De wedstrijd die gespeeld zou worden op zaterdag 29 april werd verplaatst naar dinsdag 2 mei. Wesepe had aangegeven hierdoor met een sterkere selectie te kunnen beginnen en wij zijn natuurlijk de moeilijkste niet om hiermee akkoord te gaan. Wel was het een lichte omschakeling, aangezien de dinsdag avond normaal een trainingsavond voor ons is. De instelling van zowel de leiding als de spelers moest daardoor gelijk omgezet worden naar de winnaarsmentaliteit zoals we dit op zaterdag gewend zijn.

Lees meer...

Heeten JO19-1 lijdt opnieuw puntverlies in uitwedstrijd

Na het dure puntverlies bij Blauw-wit vorige week wist Heeten wat het te doen stond. Na een week vol goede training was het vertrouwen er dat het deze wedstrijd goed ging komen. Hoonhorst-Wythmen was een stugge ploeg in de thuiswedstrijd dus we wisten hoe zij aangepakt moesten worden.

Lees meer...

Sponsor

Spelers

Daan Wigink

Arthon Jansen

Jasper van Loevezijn

Arno Hendriks

Thijs Ruiter

Chiel Ruiter

Wouter Salden

Kell Lokate

Thijs Tutert

Twan Schrijver

Bjorn Brouwer

Shannon Nijhoff

Jordy Scheperman

Ruben Salden

Technische Staf

Chiel van Dartel

Robert Soesman

Henny Huis in 't Veld

Jelmar Tepperik