Makkelijke winst voor Heeten tegen Hoonhorst.

Na de ongelukkige nederlaag van vorige week bij Sportlust Vroomshoop, pakte Heeten thuis tegen laagvlieger Hoonhorst de volle winst. Heeten begon wel aardig aan de wedstrijd en werd Hoonhorst teruggedrongen.

Lees meer...

Nipte nederlaag Heeten in gelijk opgaande wedstrijd

 
Vandaag ging Heeten voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen op bezoek bij Sportlust Vroomshoop. Onder trieste weersomstandigheden werd er op een bijveld met kunstgras gespeeld voor weinig publiek. Heeten was het eerste kwartier de betere ploeg maar kon weinig gevaar stichten voor het doel. Het eerste schot op doel was na 15 minuten van Tim Schoorlemmer, maar het schot ging over. Zoals zo vaak gebeurd, de eerste aanval van Sportlust na 16 minuten treft gelijk doel 1-0.

Lees meer...

Heeten pakt eerste 3 punten tegen FC Ulu spor.

Het was voor de schaarse supporters van Heeten, die een jaar geen competitie wedstrijd van Heeten konden aanschouwen. de vraag hoe het team er voor stond. De tegenstander van vandaag het Zwolse Ulu Spor dat al jaren in de kelder van de vierde klas speelt, leek bij voorbaat een tegenstander die te kloppen is.   
 
Heeten begon de wedstrijd prima, in hoog tempo werden de Zwollenaren terug op eigen helft geduwd. Na 11 minuten begon Rick Evers een aanval door het midden en speelde op tijd Tim Schoorlemmer aan, die de bal panklaar afleverde op Shanon Nijhof 1-0. Heeten bleef hierna de betere ploeg, maar kon de kansen die het kreeg niet benutten. De wedstrijd werd er niet beter op en ook regen de overtredingen zich, vooral aan Zwolse kant zich aaneen. Na 44 minuten kreeg een Ulu spor speler na 2 maal geel een rode kaart. De rust brak zodoende aan met een kleine voorsprong van de thuisploeg.
 
Na rust opnieuw een felle start van Heeten, zo schoot Rick Evers hard naast en kon de doelman een afstandsschot van Rick Evers nog keren en uit de hoekschop die volgde kon de doelman een kopbal van dichtbij nog keren. Heeten wisselde de uitblinkende Tim Schoorlemmer voor Chiel van Dartel. Hierna was er een nare botsing tussen twee spelers van Ulu Spor dat ernstig leek,vreemd was dat een speler van Heeten hiervoor geel kreeg van de slecht leidende scheidsrechter. De wedstrijd werd voor een half uur stilgelegd en kwam er een ambulance die overbodig bleek. Het laatste half uur was misschien door alle commotie, nauwelijks om aan te zien, Heeten verzuimde gebruik te maken van de geboden ruimte door uiterst slordig te spelen. Heeten wisselde Arthon Jansen voor Kell Lokate en Jesper van Loevezijn voor Arno Hendriks. Vlak voor tijd schoot Jasper Bril nog net voorlangs, maar in de stand kwam geen verandering meer.
 
Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Rick Kemper, Jelle Reimert, Arthon Jansen, Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Cris Groot Koerkamp, Jesper van Loevezijn, Jasper Bril, Shanon Reimert.

Lees meer...

Heeten moet genoegen nemen tegen Ulu Spor

Vandaag speelden de groen-witten thuis tegen het Zwolse Ulu Spor. In de de openingsfase liep Heeten liep Heeten door verdedigende fouten al tegen een op het oog hopeloze achtersand aan. Na 4 minuten ging Rick Kemper bij de opbouw van achteruit in de fout en werd onmiddelijk afgestraft 0-1.Na 16 minuten reageerde opnieuw Rick na een diepe bal verkeerd en benutte Ulu Spor dit buitenkansje opnieuw 0-2.

Lees meer...

slechte seizoensopening voor Heeten

Na de matige oefencampagne en bekerrondes, lag het niet in de verwachting dat de groen-witten de nieuwe competitie flitsend van start zouden gaan. De ploeg speelde vandaag bij sportlust Vroomshoop, een tegenstander die voor Heeten vrij onbekend was. De gehele wedstrijd speelde Heeten onsamenhangend. Achterin stond het wel aardig, maar vanuit het middenveld kwamen weinig bruikbare ballen voor de spitsen die vandaag geen potten konden breken met de paar mogelijkheden die er kwamen.

Lees meer...

Heeten 1 Overzicht seizoen 2019 - 2020

Voorbereiding
Op maandag 15 augustus begon Heeten 1 onder leiding van Alex Booij aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Door vakanties waren verschillende spelers niet aanwezig. 2 spelers van vorig seizoen ziin er niet meer bij: Dennis Aarnink (woont en voetbalt in Utrecht) en Niek Brinkhof (stage in Berlijn tot het eind van het jaar). Ook gaat Bas Aarnink het weer proberen en Shannon Nijhof gaat (na een uitstapje naar Heino) weer in Heeten voetballen. Ook heeft Heeten enkele spelers uit de jeugd aan de selectie kunnen toevoegen.

Lees meer...

Heeten blameert zich tegen sc Enter.

De thuiswedstrijd tegen sv Enter eindigde vandaag in een ondubbelzinnige nederlaag. De groen-witten begonnen de wedstrijd onbegrijpelijk met een totaal andere samenstelling in verhouding met de overwinning van vorige week tegen Haarle.

Lees meer...

Heeten verspeelt ruime voorsprong

 

In de uitwedstrijd tegen koploper ABS leek het er op dat de groen witten voor een daverende verrassing gingen zorgen. De wedstrijd was nog geen minuut onderweg toen Niek Brinkhof op links goed doorging en Rick Evers zijn voorzet prima binnenschoot 0-1. Het was opmerkelijk dat Heeten vrij baan kreeg in de verdediging van ABS, want in de vijfde minuut kopte Quinten Rensen een voorzet van Kevin Brinkhof binnen 0-2.

Lees meer...

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis