Heeten sluit competitie af met gelijkspel in Lettele.

Voor Heeten en Lettele stond er vandaag niet veel meer op het spel dan de eer wie de derby zou winnen.

 

 Lettele was te goed om te degraderen en Heeten net niet goed genoeg om mee te doen aan de nacompetitie voor promotie. Dit gegeven was de eerste helft goed merkbaar aan het vertoonde spel. Heeten begon slap aan de wedstrijd, Lettele wilde wel, maar miste de kwaliteit om het de groen witten erg moeilijk te maken. Er waren de eerste helft twee kansen te noteren, de eerste was voor Jasper Bril, die in de beginfase over schoot en na een half uur schoot Lettele op de lat na een misser in de Heeten verdediging. Tot de rust bleef het spel aan beidde kanten ver onder de maat.

 

Na rust kwam bij Heeten Tim Schoorlemmer voor Shannon Nijhof en Jelle Reimert voor Mick Slots. De wissels hadden een positieve uitwerking op het spel van de groen witten, maar na een lange bal op de spits van Lettele kwam na 56 minuten Heeten toch onverwachts op een 1-0 achterstand. Na ruim een uur kwamen Siemen Lokate en Jasper Hogeslag voor Mick Slots en Jasper Bril. Met deze wissels moest Lettele ver terug en liet de gelijkmaker niet lang op zich wachten, nadat de doelman een hard schot niet onder controle kreeg scoorde Arno Hendriks de gelijkmaker tegen de touwen. Heeten leek hierna door te drukken maar het bleef bij veel balbezit met weinig kansen voor het doel. Lettele was in de slotfase nog het dichts bij de overwinning, maar doelman Jarne Loohuis redde bekwaam. Vlak voor tijd werd grensrechter Willy Aarnink na jarenlange trouwe dienst met een publiekswissel vervangen, die hij dik verdiende, door doelman Bjorn Lokate.

 

Zo eindigde Heeten op plaats vijf na een seizoen met zeer goede wedstrijden , maar ook fases dat het zoals vandaag de eerste helft zeer matig was. Positief is dat de jonge spelers dit seizoen beter zijn geworden en de vele wisselspelers goed konden aanhaken, wat voor volgend seizoen de verwachtingen weer naar boven bijgesteld kunnen worden.

 

Opstelling: Jarne Lohuis, Mick Slots ( Jelle Reimert ), Rick Kemper, Kell Lokate, Arthon Jansen, Shannon Nijhof ( Tim Schoorlemmer ), Rick Evers (Siemen Lokate), Jasper van Loevezijn, Arno Hendriks, Jasper Bril ( Jasper Hogeslag ), Quinten Rensen.

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis