Heeten pakt tegen Nieuw Heeten de volle buit.

Na een serie slechte resultaten wonnen de groen witten weer eens, buurman Nieuw Heeten was vandaag het slachtoffer.

 

 Heeten begon allerbelabberdst aan de wedstrijd, Nieuw Heeten was al een paar keer dicht bij een voorsprong geweest, toen na 8 minuten de voorsprong daar was. De bal werd uit een hoekschop slecht weggewerkt waarna de bal alsnog werd voorgebracht en binnengewerkt 0-1. Nieuw Heeten bleef vooralsnog de betere ploeg en kwam Heeten goed weg toen na 23 minuten de bal uit een vrije trap hard op de lat werd geschoten. Even later moest Bjorn Lokate een hard schot uit zijn doel halen. Na dit slechte eerste half uur, kwam Heeten beter in de wedstrijd en had Arno Hendriks pech dat de doelman nog kon redden na zijn harde schot. Heeten ging hierna goed door en bracht Quinten Rensen na 34 minuten met een rake kopbal uit een scherpe voorzet van Tim de gelijkmaker op het bord. Met deze stand gingen beidde ploegen de rust in.

 

Na rust was het opnieuw Heeten wat de toon zette en had al snel succes, Rick Evers zette een solo in door de as van het veld, speelde precies op tijd Jelle Reimert aan die hard diagonaal inschoot 2-1. Deze achterstand kwam Nieuw Heeten niet meer te boven en kon Heeten zonder heel erg meer aan te dringen de wedstrijd tot de slotfase uitspelen. Nieuw Heeten probeerde in de slotfase wel om de gelijkmaker te forceren, maar de moegestreden ploegen konden geen kansen meer creëren, en kon Heeten de 3 punten bijschrijven.

 

Volgende week speelt Heeten de lastige uitwedstrijd tegen titelkandidaat Enter, dat samen met Holten strijd om de titel, een mooie gelegenheid om het goede spel van de tweede helft een vervolg te geven.

 

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Mick Slots ( Kell Lokate ), Jelle Reimert, Arthon Jansen, Tim Schoorlemmer, Rick Evers, Jasper van Loevezijn ( Cris Groot Koerkamp ), Quinten Rensen, Arno Hendriks , Jasper Bril ( Shanon Nijhof ).

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis