Kleine nederlaag Heeten tegen SDOL.

De doordeweekse uitwedstrijd van Heeten in Luttenberg tegen SDOL ging na een gelijkopgaande wedstrijd met 2-1 verloren.

SDOL ging voortvarend van start en schoot binnen 5 minuten twee keer van rechts net voorlangs. Hierna gingen de groen witten aanvallend beter te werk en na 12 minuten schoot Tim Schoorlemmer de bal uit een vrije trap ineens achter de mistastende doelman van SDOL. Na deze treffer gingen beidde ploegen gelijk op, helaas ging Heeten na 22 minuten op het middenveld met balverlies in de fout, waarna SDOL met een snelle aanval de gelijkmaker scoorde 1-1. Arno Hendriks kwam na een half uur voor de gekwetste Shanon Nijhof. Vlak voor rust had Rick Evers een nieuwe voorsprong op de schoen na een mooie solo door het midden, maar helaas mikte hij vrij voor doel op de doelman in plaats van de in hoek.

Na rust het zefde spelbeeld, twee ploegen die met veel strijd de punten wilden binnenhalen. SDOL slaagde er na 52 minuten in een voorsprong te nemen na een aanval over rechts, nadat Bjorn het harde schot nog kon pareren moest hij de rebound laten gaan 2-1. Heeten wisselde Wouter Salden voor Kell Lokate, maar kon geen grote kansen meer afdwingen en ook SDOL had door het hoge tempo niet meer de kracht om het Heeten verdedigend pijn te doen. Zodoende was SDOL de gelukkigste waar een puntendeling er wel in had gezeten.

Komende zondag speelt Heeten de thuiswedstrijd tegen de buren uit Nieuw Heeten waartegen nog iets is goed te maken na de verloren uitwedstrijd.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rich Kemper, Jelle Reimert Kell Lokate ( Wouter Salden ), Arthon Jansen, Tim Schoorlemmer, Rick Evers, Shanon Nijhof ( Arno Hendriks ), Quinten Rensen, Jasper van Loevezijn, Jasper Bril.

Roy Bosman
Cas Koenjer