Heeten trekt de zege tegen Broekland over de streep.

In een aantrekkelijke wedstrijd tegen middenmoter Broekland wisten de groen witten opnieuw de volle buit binnen te halen.

 

De eerste grote kans was voor Heeten, toen Tim Schoorlemmer een hard schot door de doelman tot hoekschop verwerkt zag worden. Heeten bleef de betere ploeg voor rust en daar kon Broekland weinig tegen over stellen. Na een half uur kon uitblinker Tim Schoorlemmer na een solo nog net voor hij wilde uithalen worden gestuit door een verdediger. Na 36 minuten een aanval over links van Jasper van Loevezijn die Jasper Bril bediende en deze raak schoot 1-0. Vlak voor rust een prachtige bal van Tim Schoorlemmer op Shanon Nijhof die de score verdubbelde 2-0. Met deze dik verdiende voorsprong voor Heeten gingen beidde ploegen de rust in.

 

Na rust aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, Shanon was dicht bij een derde treffer voor Heeten, nadat hij van dichtbij op de doelman schoot. Na een uur spelen zette Tim opnieuw een solo in en kon alleen nog ten koste van een overtreding net buiten de zestien worden gestuit, de vrije trap werd via de keeper op de lat geschoten en er alleen een hoekschop overbleef. Hierna kwam Arthon Jansen voor Arno Hendriks. Na 67 minuten kwam Broekland onverwachts aan de aansluitingstreffer, een voorzet van rechts werd binnengewerkt 2-1. Het werd hierna weer een spannende wedstrijd, Broekland zette aan voor een slotoffensief en bij Heeten lukte het nog nauwelijks om gevaarlijk voor het doel van Broekland te komen. Heeten wisselde Jasper van Loevezijn voor Quinten Rensen die na een lange blessure weer terug is, en kwam Cris Groot Koerkamp voor Jasper Bril. Heeten wist de slotfase zonder kleerscheuren te overleven en stapte na afloop als de terechte winnaar van het veld.

 

Volgende week speelt Heeten de uitwedstrijd tegen Hoonhorst dat verdienstelijk veilig in de brede middenmoot staat. Bij een overwinning houd Heeten aansluiting met de subtop.

 

Opstelling: Bjorn Lokate, Kell Lokate, Rick Kemper, Mick Slots, Jelle Reimert, Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Shanon Nijhof, Jasper van Loevezijn ( Quinten Rensen ), Arno Hendriks ( Arthon Jansen )Jasper Bril ( Cris Groot Koerkamp ).

 

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis