Heeten weet weer wat winnen is ten koste van s. v. Zwolle.

Heeten speelde vandaag tegen het laaggeplaatste Zwolle een moeizame wedstrijd die na 90 minuten toch winnend werd afgesloten.

Heeten had een begon goed aan de wedstrijd en had na 5 minuten al succes, Jelle Reimert gaf een prima bal op Tim Schoorlemmer die vrij voor de doelman geen fout maakte 1-0. Heeten behield het betere van het spel en na 14 minuten een mooie steekbal op Arno Hendriks die op de goede doelman stuitte. Het spel werd hierna steeds slordiger en waren de kansen aan beidde kanten schaars. Toch nam Heeten vlak voor rust een geruststellende 2 – 0 voorsprong, Shanon speelde Tim aan waarna diens schot door de doelman werd gekeerd maar niet voldoende wegwerkte waarna Arno Hendrik simpel kon scoren.

Na rust kwam Arthon Jansen voor Jelle Reimert. Beidde teams bleven volharden in slordig spel en kwam Zwolle onverwachts op 2-1 na een strafschop. Na ruim een uur kwam Arno Hendriks over rechts goed door maar strandde op de doelman waarna Shanon de bal op de lat schoot en ook de terugspringende bal over werd gewerkt. Na 66 minuten kopte Brian Meijerink uit een hoekschop van Mick Slots op de doelman. Ook Jasper Bril schoot na 70 minuten op de doelman na een aanval via Mick en Brian. Tim Schoorlemmer had na 75 minuten de pech dat zijn vrije trap op de lat belande. Toch was het Heeten dat na 80 minuten de wedstrijd besliste, na een mooie aanval over links van Tim schoorlemmer was het Shanon die zijn voorzet binnen schoot 3- 1.

Hadden de groen witten voor rust wat preciezer gespeeld dan hadden er meer treffers ingezeten dan de drie van vanmiddag. In het paasweekend speelt Heeten zaterdag 16 april om 19.30 uur de uitwedstrijd in Haarle dat op gelijke hoogte op de ranglijst staat.

Opstelling: Jarne Loohuis, Rick Kemper, Mick Slots, Jelle Reimert( Arthon Jansen), Kell Lokate, Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Brian Meijerink, Shanon Nijhof, Jasper van Loevezijn, Arno Hendriks.

Roy Bosman
Cas Koenjer