Kostbare verliespunten voor Heeten bij DAVO.

In de jacht op de derde plek op de ranglijst heeft Heeten op bezoek bij DAVO een veer moeten laten.

Op het hobbelige trainingsveld met een slechte verlichting konden beidde ploegen nauwelijks goede aanvallen op de mat leggen. De beste kans voor de groen witten voor rust kwam uit een goede pass van Shanon Nijhof, maar de doelman kon net voorkomen dat Jasper van Loevezijn kon scoren. Tot aan de rust had Heeten veelal de bal maar bleef het fanatiek verdedigende DAVO gemakkelijk overeind.

Na rust hetzelfde beeld, Heeten mocht de bal hebben maar werden de uitvallen van DAVO steeds dreigender, zo ook na 65 minuten, toen DAVO over rechts uitbrak en de invaller doelman Janno Loohuis die verder een goede wedstrijd keepte mistaste, maar het geluk had dat de bal op de paal belande. Heeten wisselde Jasper van Loevezijn voor Daan Wigink en even later Shanon Nijhof voor Wouter Salden. Het laatste kwartier drong Heeten wel aan om alsnog de punten te kunnen bijschrijven, maar de tegenstander wist door fanatiek te verdedigen en zo veel mogelijk tijdrekken de nul te houden.

Een slechte beurt van de groen witten na de goede overwinning van vorige week tegen Haarle. Zondag a.s. speelt Heeten in Zwolle tegen hekkensluiter Ulu Spor, waar Heeten het in het verleden ook wel eens moeilijk tegen had.

Opstelling: Janno Loohuis. Rick Kemper, Mick Slots, Jelle Reimert, Kell Lokate, Rick Evers, Arthon Jansen, Tim Schoorlemmer, Jasper van Loevezijn ( Daan Wigink ), Shanon Nijhof ( Wouter Salden ), Arno Hendriks.

Roy Bosman
Cas Koenjer