Kostbare verliespunten voor Heeten bij DAVO.

In de jacht op de derde plek op de ranglijst heeft Heeten op bezoek bij DAVO een veer moeten laten.

 

Op het hobbelige trainingsveld met een slechte verlichting konden beidde ploegen nauwelijks goede aanvallen op de mat leggen. De beste kans voor de groen witten voor rust kwam uit een goede pass van Shanon Nijhof, maar de doelman kon net voorkomen dat Jasper van Loevezijn kon scoren. Tot aan de rust had Heeten veelal de bal maar bleef het fanatiek verdedigende DAVO gemakkelijk overeind.

 

Na rust hetzelfde beeld, Heeten mocht de bal hebben maar werden de uitvallen van DAVO steeds dreigender, zo ook na 65 minuten, toen DAVO over rechts uitbrak en de invaller doelman Janno Loohuis die verder een goede wedstrijd keepte mistaste, maar het geluk had dat de bal op de paal belande. Heeten wisselde Jasper van Loevezijn voor Daan Wigink en even later Shanon Nijhof voor Wouter Salden. Het laatste kwartier drong Heeten wel aan om alsnog de punten te kunnen bijschrijven, maar de tegenstander wist door fanatiek te verdedigen en zo veel mogelijk tijdrekken de nul te houden.

 

Een slechte beurt van de groen witten na de goede overwinning van vorige week tegen Haarle. Zondag a.s. speelt Heeten in Zwolle tegen hekkensluiter Ulu Spor, waar Heeten het in het verleden ook wel eens moeilijk tegen had.

 

Opstelling: Janno Loohuis. Rick Kemper, Mick Slots, Jelle Reimert, Kell Lokate, Rick Evers, Arthon Jansen, Tim Schoorlemmer, Jasper van Loevezijn ( Daan Wigink ), Shanon Nijhof ( Wouter Salden ), Arno Hendriks.

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis