Heeten laat punten in Nieuw Heeten

Vandaag speelde Heeten de inhaalwedstrijd tegen Nieuw Heeten dat in de onderste regionen van de ranglijst vertoefde. De eerste minuut was opwindend, Rick Evers startte een goede aanval en speelde prima af op Arno Hendriks die hard op de doelman schoot.

 

 In de tegenaanval van Nieuw Heeten was het wel gelijk raak, een aanval over links werd goed binnen geschoten 1-0. Heeten was na deze tegenvaller de ploeg die veel de bal had maar het speeltuig ook net zo makkelijk weer inleverde zodat de ploeg nauwelijks gevaarlijk kon worden. Tijdens de schaarse momenten dat Nieuw Heeten aan aanvallen toe kwam was het na 38 minuten toch dicht bij de tweede treffer toen een inzet op de paal belande. Kell Lokate kwam hierna voor de geblesseerde Jasper van Loevezijn. Kort voor rust kwam Nieuw Heeten zelfs op 2-0 toen een aanval van rechts werd binnen geschoten en gingen de ploegen met deze verrassende stand rusten.

 

Na rust hetzelfde beeld, Heeten mocht de bal hebben maar Nieuw Heeten kon zich gemakkelijk staande houden. Gaandeweg werd Heeten sterker, maar schuwde Nieuw Heeten zich niet om met harde overtredingen de groen witten van scoren af te houden. Cris Groot Koerkamp kwam een kwartier voor tijd voor Arno Hendriks. Na 77 minuten gaf Quinten Rensen een voorzet van links die door Jasper Bril werd ingeschoten 2-1 en zodoende er weer hoop gloorde bij de groen witten. Brian Meijerink kwam hierna voor Quinten Rensen. Heeten speelde alles of niets en stuurde Rick Kemper naar het front, maar Nieuw Heeten verdedigde met hand en tand en wist zodoende de overwinning over de streep te trekken.

 

Heeten had vandaag een mooie gelegenheid om zich voorlopig vast in de subtop te nestelen, maar faalde in deze missie. Voorlopig is er waarschijnlijk geen competitievoetbal meer in verband met de corona.

 

Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Rick Kemper, Jelle Reimert, Arthon Jansen,Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Jasper van Loevezijn ( Kell Lokate ), Quinten Rensen ( Brian Meijerink ), Jasper Bril, Arno Hendriks ( Cris Groot Koerkamp )

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis