Heeten pakt eerste 3 punten tegen FC Ulu spor.

Het was voor de schaarse supporters van Heeten, die een jaar geen competitie wedstrijd van Heeten konden aanschouwen. de vraag hoe het team er voor stond. De tegenstander van vandaag het Zwolse Ulu Spor dat al jaren in de kelder van de vierde klas speelt, leek bij voorbaat een tegenstander die te kloppen is.   
 
Heeten begon de wedstrijd prima, in hoog tempo werden de Zwollenaren terug op eigen helft geduwd. Na 11 minuten begon Rick Evers een aanval door het midden en speelde op tijd Tim Schoorlemmer aan, die de bal panklaar afleverde op Shanon Nijhof 1-0. Heeten bleef hierna de betere ploeg, maar kon de kansen die het kreeg niet benutten. De wedstrijd werd er niet beter op en ook regen de overtredingen zich, vooral aan Zwolse kant zich aaneen. Na 44 minuten kreeg een Ulu spor speler na 2 maal geel een rode kaart. De rust brak zodoende aan met een kleine voorsprong van de thuisploeg.
 
Na rust opnieuw een felle start van Heeten, zo schoot Rick Evers hard naast en kon de doelman een afstandsschot van Rick Evers nog keren en uit de hoekschop die volgde kon de doelman een kopbal van dichtbij nog keren. Heeten wisselde de uitblinkende Tim Schoorlemmer voor Chiel van Dartel. Hierna was er een nare botsing tussen twee spelers van Ulu Spor dat ernstig leek,vreemd was dat een speler van Heeten hiervoor geel kreeg van de slecht leidende scheidsrechter. De wedstrijd werd voor een half uur stilgelegd en kwam er een ambulance die overbodig bleek. Het laatste half uur was misschien door alle commotie, nauwelijks om aan te zien, Heeten verzuimde gebruik te maken van de geboden ruimte door uiterst slordig te spelen. Heeten wisselde Arthon Jansen voor Kell Lokate en Jesper van Loevezijn voor Arno Hendriks. Vlak voor tijd schoot Jasper Bril nog net voorlangs, maar in de stand kwam geen verandering meer.
 
Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Rick Kemper, Jelle Reimert, Arthon Jansen, Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Cris Groot Koerkamp, Jesper van Loevezijn, Jasper Bril, Shanon Reimert.

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis