Heeten moet genoegen nemen tegen Ulu Spor

Vandaag speelden de groen-witten thuis tegen het Zwolse Ulu Spor. In de de openingsfase liep Heeten liep Heeten door verdedigende fouten al tegen een op het oog hopeloze achtersand aan. Na 4 minuten ging Rick Kemper bij de opbouw van achteruit in de fout en werd onmiddelijk afgestraft 0-1.Na 16 minuten reageerde opnieuw Rick na een diepe bal verkeerd en benutte Ulu Spor dit buitenkansje opnieuw 0-2.

Een minuut later kopte Quinten Rensen een mooie voorzet van rechts naast. Twee minuten later een open schietkans voor de beste man van de werdstrijd Tim Schoorlemmer, maar helaas stond de doelman op de goede plek. Na 21 minuten dan eindelijk de verdiende aansluitingstreffer door Brian Meyerink, die van afstand hard raakschoot 1-2. Na 36 minuten de mooiste aanval op tempo van Tim Schoorlemmer die Brian Meyerink bediende maar zijn bal miste net het doel. Vlak voor rust kreeg Shannon Nijhof een open schietkans, maar helaas gaf hij de doelman de kans om te redden. Toch gaf de aanvalsdrift van Heeten het geloof in een goed resultaat staande.

 

Na rust hetzelfde spelbeeld, de Zwollenaren probeerden het spel te vertragen en loerden op de spaarzame uitvallen. Na 54 minuten een goede voorzet van rechts, maar helaas had Shannon te veel tijd nodig om te scoren. Hierna wisselde Heeten Mick Slots voor Gijs Hollegien en deze had even later een unieke kans om binnen te koppen uit een hoekschop, maar helaas ging de bal naast. Tien minuten later een diepe bal op Gijs die nu op de doelman strandde. De verdiende gelijkmaker viel na 68 minuten,Quinten leverde een goede voorzet af van rechts, die door Shannon werd binnengewerkt 2-2. Het laatste kwartier kwam Cris Groot Koerkamp nog in het veld voor Kell Lokate, maar een derde treffer die er wel in zat bleef uit. 

 

Het moet gezegd dat de beslissingen van de leiding vandaag niet in het voordeel van Heeten uitpakte, maar als er zo veel kansen gemist worden en achterin persoonlijke fouten worden gemaakt er met een punt vrede moet zijn. Volgende week speelt Heeten in en tegen Holten dat de eerste twee wedstrijden met grote cijfers won, er wacht Heeten een mooie uitdaging.

 

Opstelling: Ruben Salden, Kell Lokate ( Ivan Nijboer ), Rick Kemper, Mick Slots ( Gijs Hollegien ), Jelle Reimert, Brian Meyerink  ( Cris Groot Koerkamp ), Jasper van Loevezijn, Rick Evers, Shannon Nijhof, Tim Schoorlemmer, Quinten Rensen.

 

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis