slechte seizoensopening voor Heeten

Na de matige oefencampagne en bekerrondes, lag het niet in de verwachting dat de groen-witten de nieuwe competitie flitsend van start zouden gaan. De ploeg speelde vandaag bij sportlust Vroomshoop, een tegenstander die voor Heeten vrij onbekend was. De gehele wedstrijd speelde Heeten onsamenhangend. Achterin stond het wel aardig, maar vanuit het middenveld kwamen weinig bruikbare ballen voor de spitsen die vandaag geen potten konden breken met de paar mogelijkheden die er kwamen.

Heeten had de pech dat Arno Hendriks al na 3 minuten met een blessure naar de kant moest, hij werd vervangen door Quinten Rensen. Sportlust hanteerde doorlopend de lange bal, waarmee het centrum grote problemen had, waarna na 20 minuten Rick Evers naar het centrum werd gehaald en Mick Slot doorschoof naar het middenveld, dit gaf met de snelheid van Rick een flinke verbetering. Na ruim een half uur werd de bal onnodig verspeeld op het middenveld, waarna Ruben Salden die uit positie stond slim werd verschalkt 1-0. De beste kans voor rust voor Heeten was vlak voor rust, een hoekschop werd door Jasper in vrijstaande positie royaal gemist, zodat de rust met een achterstand aanbrak.

 

Na rust had Heeten veelal de bal, maar de enige goede kans was direct na rust, een voorzet van Jelle Reimert werd door Shannon Nijhof naast gekopt. Na ruim een uur wisselde Heeten Jasper van Loevezijn voor Jasper Bril en Brian Meyerink voor Mick Slots. Heeten had na rust veelal de bal maar met snelle uitvallen waren de beste kansen voor de tegenstander. Zo moest doelman Ruben enkele malen zijn kunnen laten zien om erger te voorkomen. In blessuretijd was hij ook machteloos toen een vrije trap vanaf de zestien hard langs de muur werd geschoten 2-0, hiermee stond de uitslag vast. 

 

Volgende week komt Ulu Spor op bezoek en is er nog veel werk aan de winkel om dan de eerste punten bij te schrijven.

 

Opstelling: Ruben Salden, Kell Lokate, Rick Kemper, Mick Slots ( Brian Meyerink ) , Jelle Reimert, Rick Evers, Shannon Nijhof, Tim Schoorlemmer, Arno Hendriks (Quinten Rensen ), Jasper van Loevezijn (Jasper Bril ), Gijs Hollegien.

 

 

 

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis