Heeten blameert zich tegen sc Enter.

De thuiswedstrijd tegen sv Enter eindigde vandaag in een ondubbelzinnige nederlaag. De groen-witten begonnen de wedstrijd onbegrijpelijk met een totaal andere samenstelling in verhouding met de overwinning van vorige week tegen Haarle.

Het verdedigingscentrum en het middenveld was omgezet en Arthon Jansen en Arno Hendriks zaten op de bank. Net als vorige week was de wedstrijd nog maar koud begonnen toen Heeten al op achterstand werd gezet. Na een voorzet die ongevaarlijk leek werd de bal simpel binnengetikt 0-1. Heeten kreeg hierna geen enkele vat op de tegenstander om het tij te keren. Sterker nog, binnen het half uur werd de verdediging van Heeten compleet uit elkaar gespeeld en werd de 0-2 gescoord. Nog geen minuut later kon een speler van Enter ongehinderd door het centrum spelen en 0-3 aantekenen. Hiermee was voor rust de koek nog niet op voor Enter, na een foutenfestival achterin werd de 0-4 aangetekend. Het enige lichtpuntje was vlak voor rust, toen Shannon Nijhoff van afstand op de lat schoot.

Na rust probeerde Heeten aanvankelijk om de bakens te verzetten, maar het kreeg opnieuw geen enkele vat op de zeer fanatiek spelende ploeg uit Enter. Na een uur opnieuw een mooie aanval van Enter over rechts, waarna de voorzet simpel werd binnengeschoten 0-5. Heeten bleef hierna niks bespaard, drie minuten na de 0-5 werden drie verdedigers van Heeten voor schut gezet en werd de 0-6 aangetekend. Een kwartier voor tijd werd de verdediging van Heeten er finaal uitgelopen en werd de 0-7 binnengeschoten. Hierna geloofde Enter het wel en was Heeten zo murw gespeeld dat het geen kans meer kreeg om het resultaat een iets draaglijker aanzien te geven.

Volgende week speelt Heeten tegen hekkensluiter Ulu Spor uit Zwolle, de ploeg heeft de plicht om zich te herstellen voor de wanprestatie van vanmiddag.

Opstelling: Ruben Salden, Rick Evers, Kevin Brinkhof, Kell Lokate, Chiel van Dartel, Mick Slots (Arthon Jansen), Shanon Nijhoff, Niek Brinkhof, Chiel Ruiter (Arno Hendriks), Rick Kemper, Quinten Rensen.

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis