Heeten verspeelt ruime voorsprong

ion" cont

io rn" v> ion   In de uitwedstrijd tegen koploper ABS leek het er op dat de groen witten voor een daverende verrassing gingen zorgen. De wedstrijd wnuut omy-mweg tr opNioplBrinkhofBS ledias goed dgrode v-> Ri="aEpron zijde grozperpr="i binnenschoot 0-1. Hper De opmerkelijkleek e-voorsprge baatakreeg i &nbprodedide v--vanege,r D"ari &nbpijf&nb wnuut dstte Quiss=" Rens=" rijd grozper-vanKevi BrinkhofBbinnen 0-2.

io io rn" v> ion" contVgroee-voors De hiermealue dsoplwedsniperop, Ri="aEpron pikte S loperm korras "arhte v-doel S stom=" rn-doeltsthf> mtegenhet enss=klap tr d u dienen ma e1-plsprge groedoel raakte hge ue bal nipergoed en schoot naast. Gaamy-weg moe">ee-voors> ruv-> brarht aamva r,nnan40b wnuoorswrodbsp;nrijdhsopschop nanslerht prodedidd en ue 2-3 e vedstt en tot oproma er-vanramp dstte egenopnipuwbsp;nrijdhsopschop rijd wnuut ipt olue 3-3 binnen.

io rn" v> ion" cont

io rn" v> ionNa ruseraamvankelijklopezelf&nbng"lb6-he,lue ; eue helfer De wedsma "etnoszig tr oprijdaamva
mt lswedsdet elijkmak oeeabfpeen vo-> kreeg i &nbslotfheadmeary-medhsopschopt="Jma wisk hetbal niperarht olue doelmvaneabkrgeing gNa 90b wnuoorsstohio rn" v> ion" cont

io rn" v> ionNa ; eben zorgenejd uitwlue dstrijd s egentwlHoclaenttis bigntfindlue dle-msk ogelijknbsp;slag wrodijd -ml
mtniperaf eabglgenejdna &nbomy-mmeabmio rn" v> ion" cont

io rn" v> ionO st="ae v:eBauke Loohuis, Chiel -vanDar ul, Mi="aSlots (nKe"arLokpt ),nKevi Brinkhof,!-- horrJans=", ShanoopNijhofB(rJasjd t-vanLoevezijde), Ri="aEpron, Chiel Rsp; r,nNioplBrinkhof, Ri="aKemjd (Arno e-ndrias), Quiss=" Rens=".

io< 20:17 #vsir_1 { posittop:-5px;art-pv>
He%20ten-v%20pspeeld-rui_FullSizejpg" t fulltex> He%20ten-v%20pspeeld-rung" /ripthref="https:er">
<" />>>>>>>>>>>>>>>>>di>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>7
bannere>cl"arti> 20:17