Heeten verslikt zich in SC Zwolle (+Foto's)

Na de goede serie van de laatste weken speelde Heeten vandaag tegen sc Zwolle, dat op de ranglijst in de onderste regionen vertoeft. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd met vooral verdedigend veel fouten. Na 11 minuten had Zwolle al een 0-2 voorsprong op het scorebord gezet, in de zevende minuut werd na een voorzet van Zwolle bij de eerste paal slecht gedekt en

werd de 0-1 binnengewerkt en vier minuten later taste Chiel van Dartel mis waarna een aanvaller de bal onder doelman Ruben Salden doorschoof. Heeten ging hierna vol op de aanval en na 13 minuten werd dit beloond, een mooie steekbal van Arthon Jansen op Mick Slots die de doelman omspeelde en raak schoot 1-2. Zwolle bleef in deze levendige wedstrijd goed meedoen en was na 20 minuten dicht bij de derde treffer toen een bal hard op de paal werd geschoten. Even later scoorden de groen witten de gelijkmaker, Shanon Nijhof speelde zich knap vrij en met een droge knal tekende hij de gelijkmaker aan 2-2. Zwolle bleef gevaarlijk en had Heeten na 37 minuten geluk dat na een snelle uitbraak hopeloos in kansrijke positie werd gemist.Toch kwam Zwolle nog voor rust op voorsprong, uit een aanval van Zwolle scoorde Chiel ongelukkig in eigen doel 2-3. Rick Evers kwam na een lange solo alleen voor de doelman maar wist deze niet te passeren.

Na rust bleef de wedstrijd het aanzien meer dan waard en had Zwolle opnieuw pech dat het binnen het uur opnieuw buiten bereik van Ruben op de lat schoot. Nog geen minuut later was het alsnog raak, toen een inzet langzaam in het doel verdween 2-4. Heeten ging hierna opnieuw volop in de aanval en miste Korijn Schrijver voor open doel. Tien minuten later een afgemeten voorzet op Schanon die deze dot van een kans om zeep hielp. Na 81 minuten schoot invaller Jasper Bril uit een voorzet van Quinten de 3-4 binnen en leek een punt via een slotoffensief haalbaar. Helaas kwam het daar niet meer van en won de gelukkigste ploeg vandaag.

Door deze uitslag zakt de ploeg een paar plaatsen, maar kan volgende week bij winst in Hoonhorst weer naar de subtop klimmen.

Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper, Chiel van Dartel, Arthon Jansen, Kell Lokate ( Ivan Nijboer), Mick Slots, Shanon Nijhof, Rick Evers, Arno Hendriks ( Thijs Tutert ), Korijn Schrijver ( Jasper Bril ), Quinten Rensen.

Bekijk hier de foto's

Korijn Schrijver