Ruime overwinning voor Heeten tegen DAVO.

Na de bekeroverwinning vorige week tegen Emst nam Heeten het vandaag op tegen laagvlieger DAVO Deventer. Na een aarzelend begin was de eerste goede kans voor Arno Hendriks die een lange bal van de doelman Ruben Salden op de doelman van DAVO schoot. Hierna kwam Heeten goed los en werden enkele goede kansen om zeep geholpen. Toch kwamen de groen witten na 20 minuten op een verdiende voorsprong toen Korijn Schrijver een voorzet van Kevin Brinkhof afronde 1-0.

 

Na deze voorsprong kwam Heeten goed los en binnen het half uur tikte Arno Hendriks een voorzet van Mick slots binnen 2-0. Nog voor rust kwam Mick oog in oog met de doelman, maar miste deze open kans. Zodoende brak de rust aan met een prettige voorsprong.

 

Na rust hetzelfde spelbeeld, de een na de andere aanval op het doel van de tegenstander, maar lukte het vooralsnog niet om de voorsprong te vergroten. Na 57 minuteneen mooie aanval over rechts, Kevin speelde Arno aan en zijn voorzet werd door Quinten gemist. Even later een vrije trap van Shanon die door de doelman werd gered en Korijn in de nastoot over schoot. Na 62 minuten was het wel raak, Shanon bereikte Arno die miste, maar in de nastoot scoorde Korijn 3-0. Een minuut later een mooie solo van Rick Evers door de midden, maar wist de doelman niet te paseren. Doelman Ruben Salden werd na 67 minuut voor het eerst echt op de proef gesteld toen een aanvaller alleen voor hem opdook, maar hij redde bekwaam. Na 78 minuten een lange bal op Arno die in twee instanties raak schoot 4-0. Vijf minuten voor tijd opnieuw een aanval uit het boekje, Kevin speelde Arno aan op rechts die op zijn beurt Shanon bereikte die simpel afdrukte 5-0. In het slot van de wedstrijd had de voorsprong nog ruim verhoogd kunnen worden, maar de moe gestreden tegenstander wist de schade te beperken op de 5-0.

 

Na deze ruime overwinning op de zwakste tegenstander die Heeten heeft gehad, gaan de groen witten volgende week naar SDOLin Luttenber dat in de middenmoot vertoeft, dus een mooie uitdaging om via een overwinning deze ploeg op de ranglijst te paseren.

 

Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper( Wouter Salden ), Chiel van Dartel, Kevin Brinkhof, Arthon Jansen, Rick Evers, Mick Slots, Shanon Nijhof, Korijn Schrijver ( Ivan Nijboer) Arno Hendriks en Quinten Rensen( Mart Tuitert).

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis