Heeten op valreep langs Ulu Spor

Vandaag speelde Heeten tegen het nog puntloze Ulu Spor uit Zwolle. Na de slechte wedstrijd van vorige week tegen Broekland zou je verwachten dat de ploeg zich tegen de zwakke Zwollenaren wat recht zouden zetten. Maar na afloop vraagt iedereen met een groen wit hart zich af, wat is er met de ploeg aan de hand. De eerste aanval van Heeten leek de aanzet van een 

lekkere wedstrijd, toen Daan Wigink een bal op de paal schoot. Helaas ontwikkelde de wedstrijd zich zoals de supporters het niet willen zien. Veel te vaak werden de ballen achterin naar elkaar toe geschoven en zodoende was er voor de beide doelen niks te beleven. De enige momenten van opwinding waren een spijkerharde overtreding op Chiel van Dartel en een aanval van Heeten die eindigde met een schot van Quinten tegen de lat.

 

Na rust kwam Heeten beter uit de kleedkamer en was Kevin Brinkhof dicht bij een doelpunt, maar redde de doelman zijn inzet. Even later schoot Korijn een voorzet van Quinten over. ULU sport had hierna de kans om de leiding te nemen, maar doelman Ruben Salden, die weinig werk hoefde te verrichten redde bekwaam.De wedstrijd leek af te stevenen op een bloedeloze puntendeling, maar in de laatste minuut van de lange blessuretijd froemelde Chiel van Dartel de bal alsnog over de doellijn zodat Heeten tegen de verwachting in alsnog de drie punten binnenharkte.

 

Na deze slechte wedstrijd die toch nog goed afliep, speelt Heeten volgende week een bekerwedstrijd in Emst en over twee weken thuis tegen laagvlieger DAVO Deventer.

 

Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper, Chiel van Dartel, Kevin Brinkhof, Kell Lokate, Mick Slots, Korijn Schrijver, Arno Hendriks ( Shanon Nijhof ), Rick Evers, Daan Wigink ( Arthon Jansen ), Quinten Rensen.

 

Bekijk hier het fotoverslag

 

 

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Kevin Brinkhof
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Korijn Schrijver
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Niek Brinkhof
Max Kloosterman
Sander Evers
Arnoud Loohuis
Jasper Bril
Jesper Rensen
Jacob Salden
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Chiel Ruiter
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Colin Venema
Ruben Salden

Technische Staf

Alex Booy

Jan Temmink

Willie Aarnink

Andre Nijenhuis