Heeten onderuit tegen Broekland in slechte wedstrijd.

Na de goede wedstrijd van vorige week tegen Lettele, volgde vandaag in de uitwedstrijd tegen Broekland weer een terugslag. Voor de rust had Broekland veelal de bal maar kon slechts bij uitzondering in de buurt van doelman Ruben Salden komen. Heeten daarentegen kon voor rust helemaal geen kans creëren, zodat de rust aanbrak na een bedroevende eerste helft met 0-0.
 
.
Na rust hadden beide ploegen de intentie om aanvallend meer te ondernemen zonder dat er kansen te noteren waren. Na 58 minuten nam Broekland onverwacht de leiding, maar de wijze waarop dat tot stand kwam paste precies in het spelbeeld. Een voorzet van links ging via het hoofd van Rick Kemper over de uitkomende Ruben in het doel. Even later de eerste goede aanval van Heeten die door Korijn Schrijver op de doelman werd geschoten, waarna Arno Hendriks in de nastoot naast schoot. Heeten drong hierna steeds meer aan en na 69 minuten kopte Quinter Rensen een voorzet van Mick Slots op de lat. Tussendoor was Broekland gevaarlijk doordat Heeten achter ruimte weg moest geven. Zo  redde Ruben na 82 minuten goed op een hard schot en even later schoot Broekland hard op de paal. In de slotfase werd Broekland vastgezet op eigen helft, maar met enkele geweldige reddingen van de doelman werden de drie punten binnen gehaald.
 
Een ongelooflijke deceptie voor de groen witten, die veel te laat vol op de aanval gingen en pas na de achterstand lieten zien dat er veel meer te halen was geweest vandaag. Volgende week speelt Heeten thuis tegen hekkensluiter ULU Sport uit Zwolle en moet dan maar laten zien dat deze uitglijder een vergissing was.
 
Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper, Chiel van Dartel, Kell Lokate ( Jesper Rensen), Wouter Salden, Kevin Brinkhof, Rick Evers, Arno Hendriks,Korijn Schrijver, Mick Slots, Quinten Rensen
 
FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis